Ε ναι μόνο μόνο ..οι ανεξάρτητοι κ τα λοιπά οξω
Magic WormHole
-
-
-
Εγώ είμαι οι άλλοι
Άρα μένω στην απόξω
Τώρα μιλάμε για φυλακή να χαίρομαι?
Μιλάμε για κλειστού κύκλου πάρτυ με άμμο-χώμα και πάγο?
Ένα είναι το σίγουρο.
Στολή δε φόρεσα ακόμη -
Στολή μπορεί να μην φόρεσες πίγλου αλλά είσαι χειρότερος από δαύτους. Όλοι οι καλοί θα χωρέσουν @osalonikios στην Χαλκιδική μεσαίο πόδι για μπάνια κτλπ και στο πρώτο για τα γούστα.
-
Κατά βάθος ο @mixaliscy είναι γνήσιο sklyk, ραδιουργός, υποχθόνιος, ύπουλος, αντιπρόσωπος, σπέρνει διχόνοια ή τουλάχιστον προσπαθεί.
Ακόμα και ο Freud είχε κατατάξει την συγκεκριμένη συμπεριφορά σαν γνήσια σκουληκική.
Απλά δεν το ξέρει ακόμα και μην του το πείτε. -
Καλά βρε και ακούς την άποψη ενός σεξομανή?
-
Ο πατέρας της ψυχανάλυσης ήταν, αν και κοκαϊνάκιας...
-
Καλά και η μαμά της μπύρας είναι η μαύρη αλλά όλοι ξανθή γοράζετε
-
Σπέρααααααααααααααα
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ρεμάλια ολοκληρώνεται το πρότζεκτ του φόρουμ εδώ περισσότερες πληροφορίες [XTRV - AROMA] Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να παραδίδονται οι πρώτες AROMA ROM
-
καγγελιάριε, γελάω πιο πολύ με το άβατάρ σου, παρά με το δικό μου....αυτό, για να μαι ειλικρινής, δεν το περίμενα!!
το παλιόγατο: 1) ξαναγύρισε στα ομοειδή του, 2) δεν άντεξε τα πίγκου, 3) δεν τον αντέξαν τα πίγκου (το πιο πιθανό), δε μ ενδιαφέρει, με αυτό το nickname τι βραχυκύκλωμα έχει έχει φάει και το αλλάζει συνέχεια?
αφού ότι και να κάνει, το catούλη, τον προδίδει..
Βλέπω, από τις πράξεις του, ότι ένας mod δικαιωματικά ανήκει στις τάξεις μας, αν και έχει δείξει δείγματα γραφης πολλάκις...μόνο η προβιά του απομένει να φορέσει:
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMIΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Διάλειμμα ολίγων δευτερολέπτων μήπως ξέρει κανείς...
Εχω εγκατεστημένη την έκδοση MIUI.GR XTRV-7.4.27 BETA σε Xiaomi Note 4 και μου παρουσίαζει το εξής πρόβλημα
Στις ρυθμίσεις -κλείδωμα οθόνης-κωδικός κλειδώματος οθόνης....οτι και να βάλω μετά μοτίβο ή pin δεν το κρατάει ενεργό
Υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος που πρέπει να ρυθμιστεί;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0