Magic WormHole
-
-
Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την καινούργια μας mod και προφανώς με το σκεπτικό της.
Σήμερα βέβαια έχασα μερικά επεισόδια των Σκουληκομαχιών, μιας και μετά από μια μεγάλη και δύσκολη μέρα,
μπήκα να πάρω "δόση" της αγαπημένης μας πλέον συνήθειας.
Μάλλον προηγήθηκε κάτι που μου διέφυγε, γιατί εγώ όσο διάβασα δεν είδα κάτι ασυνήθιστο, διαφορετικό ή "περίεργο", απ' ότι κάθε μέρα.
Μάλιστα, στο ποδοσφαιρικό section της κουβέντας, δεν μπορώ να μην το παραδεχθώ, έσκασα στα γέλια,
ΌΧΙ με το θέμα, αλλά με τον τρόπο που παρουσιάστηκε, από τους συμμετέχοντες (βιντεάκια, φωτομοντάζ, θανατηφόρες ατάκες κλπ). Από το σημείο εκείνο πίστεψα πως ο αποψινός χαβαλές άναψε για τα καλά και πήρα θέση, όμως εις μάτην, μιας και ένας από τους σεβαστούς συντονιστές μάλλον εξέλαβε με άλλον τρόπο το συγκεκριμένο μπιζάρισμα και θεώρησε πως έπρεπε να επέμβει για να επαναφέρει την κοσμιότητα και την τάξη, όπως και να μας υπενθυμίσει την ψυχοφθόρο απειλεί του ban δια τους μη συμμορφούμενους.
Ασυναίσθητα, και με αυτή την αφορμή, θυμήθηκα τα προ μιας εβδομάδας γεγονότα, μετά τον τελικό του κυπέλλου,
τότε που για καμιά 20αρια σελίδες και επί ένα δίωρο σίγουρα, όλοι πειράζαν όλους, "νεκροί αναστηθήκαν", τα πλέον μετριοπαθή μέλη ξεσπάθωσαν, άνθρωποι που δεν αναλώνονται σχεδόν ποτέ σε χαλαρές συζητήσεις πήραν θέση κλπ κλπ, με αφορμή ένα αθλητικό-κοινωνικό γεγονός.
Θυμάμαι και την κατάληξη όλης εκείνης της "ζούγκλας". Ποιά ήταν;
Απλά, ΤΙΠΟΤΑ! Την επόμενη μέρα, βαρεθήκαμε-ξεχάσαμε και πολύ όμορφα κι απλά συνεχίσαμε τα πειράγματα με διαφορετικές αφορμές! Να τολμήσω να πω ότι εκείνη ή ανάλογες άλλες στιγμές μας κάναν πιο "ομάδα"? Εγώ τουλάχιστον έτσι ένοιωσα.
Εκείνη την ημέρα ο 'φυλετικός" μας διαχωρισμός ήταν "κίτρινοι-κόκκινοι-μαύροι-άσπροι", τις επόμενες είναι σκουλήκια-πιγκουίνοι, αύριο θα είναι και άλλο. Έτσι είναι η ζωή, αυτή η διαφορετικότητα είναι που την κάνει όμορφη, αυτή τη "λεπτομέρεια" ψάχνουμε για να γευτούμε μια πιο πικάντικη γεύση. Ναι, εκτός από την politically correct διαφορετικότητα των επεξεργαστών και των φωτογραφικών φακών, υπάρχουν κι άλλες, απλά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί αυτές πρέπει να τρομάζουν μερικούς φίλους, με παραπάνω αρμοδιότητες κι "εξουσίες".
Υπάρχουν στιγμές, που ενώ καθημερινά ξοδεύω αρκετές ώρες της ζωής μου στον παρόντα χώρο, πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω τον πραγματικό και ουσιαστικό του χαρακτήρα.
Το μόνο σίγουρο είναι ένα: ότι ο ίδιος έγινε αφορμή να γνωρίσω, να εκτιμήσω και να "δεθώ" με πολλούς και πολύ αξιόλογους Ανθρώπους, πολύ πιο σημαντικούς από οποιοδήποτε kernel.
Ζητώ συγνώμη από τα μάτια σας. -
Αισχος, ντροπή το έφαγαν το κορίτσι τα διαπλεκόμενα. Μετά από την αποχώρηση της Λάουρας τι......
-
ευτυχώς θα σταματήσει το άγχος σου τώρα που πήρε τον ... δρόμο τον αγύριστο η Λαουρίτα σου....
@Xstos ....πω πω πω...είσαι πολύ καλός...όχι ότι δεν το ξερα, αλλά....τόσο πια!!!!
δεν περιγράφω άλλο..πάω να χωθώ στην πιο βαθιά μου τρούπα, γιατί μπορεί να την πετάξουν την νύχτα την μπόμπα, για να με πιάσουν στον ύπνο!!!
πιάνεται στον ύπνο ο Αρχισκώληξ!
όρθιος και καμαρωτός θα ... πέσω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι αλλά είναι ακόμα στο παιχνίδι η Ελισάβετ
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Xstos respect....
Αλλά μάλλον δεν θα πάρεις απάντηση εκεί... Καλωσορίζουμε την Fog ως νέα Sectional Moderator της κοινότητάς μας.
Εκεί κινδυνεύεις κι εσύ!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Εκεί κινδυνεύεις κι εσύ!!!
-
Αντε εφυγε και το λαουρατακι... και μιας και η γατα μας κλαιει ... Ωρα για σκουλικο γλαρωμα ...zzzΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
έλα ρε χαϊβάνι, νέε μας @@-τε, @Xstos Καλωσορίζουμε την Fog ως νέα Sectional Moderator της κοινότητάς μας.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα τρομαγμένα σκλήκια και χαριτωμένα ανέκφραστα πίγκου
Ρε το θέμα είναι ένα
Όσο πιο πολύ επεμβαίνετε στα εχτός, τόσο προκαλείτε να μπει κόσμος να διαταράξει τα εντός
Και αυτό είναι προσωπική άποψη
Το τρολλ απαγορεύεται αυστηρώς έξω από την σκουληκότρυπα, εκτός αν μιλάμε για μεμονωμένα ποστ -
Καλημέρα στον λαό. Ρε ένα βράδυ είπα να κάτσω χαλαρά εκτός και εσείς τα βομβάρδισατε όλα;;;;
-
Καλημέρα παιδιά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0