Magic WormHole
-
-
και επικίνδυνα χημικά βλέπω σήμα!
-
Είναι τυχαίο πως ο Duang ανακαλύφθηκε αμέσως μόλις ο Τσάνκ έφυγε απο το survivor?
Even dead i will fight. -
Μπα, αν εννοείς τη παλέτα με τα άσπρα κιβώτια δεν ήταν αζήτητο αυτό, αφήνουμε εκεί πράγματα που ξέρουμε ότι θα τα παραλάβουν σίγουρα για να μη τρέχουμε πέρα δώθε στα ψυγεία π.χ. Κρέας είχε, αλλά η συσκευασία είχε ξηρό πάγο μέσα για τη συντήρηση στο ταξίδι. Ότι έχει ξηρό πάγο πάντα έχει σήμα πάνω.
-
Παίζει σαρβαίβορ πάλι ή βλέπετε όλοι μπάσκετ;
Η μήπως είστε αεροδρόμιο και περιμένετε την DHL να παραδώσει τα καλούδια που έστειλε ο Ντουάνκ-μην τον είδατε-Μπόλτ;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εμένα με έχει πιάσει η βαρεμάρα και βλέπω τέτοια
-
Να το κοιτάξεις αυτό..δεν σε βλέπω καλά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
To ίδιο μου είπε και ο γιατρός.
-
Αφού μαζί τα βλέπατε..
Ε από το να βλέπω survivor το προτιμώ. Θα έβαζα deathιες να παίζουν αλλά θα με πάρει η fog στο κυνήγι.
-
Και κάπως έτσι βγαίνει το όνομα
Βάλε και death, βάλε νορβηγικό death, βάλε γενικά να παίζει -
Βρε Fog κάνε κάτι με τους θησαυρούς μια που πέρασες από εδώ, 3 καρπούζια στην σειρά μου έβγαλε, βαρυστομάχιασα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0