Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Alex τόσο που λες, το παίρνουν όλα τα υπολοιπα σκληκια...κ ο Αρχισκώληκας το στο ίδιο καζάνι? Είπαμε ρε, να πούμε καμία βλακεία, όχι να το ξεφτιλίσουμε!!!
Δεν το βαρέθηκε κανείς το ps4, να το δώσει ένα 100-ρικακι κ να πάρει το ps5, που έχει πιο ζωντανά γραφικα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Alex τόσο που λες, το παίρνουν όλα τα υπολοιπα σκληκια...κ ο Αρχισκώληκας το στο ίδιο καζάνι? Είπαμε ρε, να πούμε καμία βλακεία, όχι να το ξεφτιλίσουμε!!!
Δεν το βαρέθηκε κανείς το ps4, να το δώσει ένα 100-ρικακι κ να πάρει το ps5, που έχει πιο ζωντανά γραφικα??
Καλημέρα γιατί δεν ζητάς να σου το χαρίσουν ; Έτσι και αλλιώς οι ίδιες πιθανότητες με το 100ρικο υπάρχουν !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αυτο θα ήταν το ιδανικό!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αυτο θα ήταν το ιδανικό!!!!
Περίμενε λίγο, θα το βγάλει ο duangtop στην προνομιακή τιμή των 39,89€, χωρίς τελωνείο με dhl free shipping. -
Καλημέρα σκουλήκια και μη.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αυτο θα ήταν το ιδανικό!!!!
Είσαι μεγάλο σκλήκ τελικά !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
απλα, η αναγνώριση της εγνωσμένης αξίας μου!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0