Magic WormHole
-
-
και μη γράφεται ελληνικά...μόνο greeklish....
-
Αποφάσισα να τιμήσω τον φίλο μας!
-
Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
-
-
το μόνο topic, που ζητάνε συγγνώμη για το offtopic...ε δεν πάμε καλά!!!!
@linuxilakis τοσο το βρίσκω και στο e-shop με το μειωμένο φπα που χουμε στα Δωδεκανησα...είναι πολύ μακριά από το 100-ρικο που ζητάω....και είναι και χωρίς 2 έξτρα μοχλούς και 5-6 παιχνίδια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πάρτους τηλέφωνο και επέβαλε τους όρους αγοράς όπως δικαιούσαι σαν Αρχισκώληξ.
-
Για 6 παιχνίδια χωρίς το PS4 και τους μοχλούς, το κανονίζουμε στο κατοστάρικο, τι λες; ..
Ααα, και συγνώμη για το οφφτοπικ
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πηγαίνετε να βοηθήσετε κάναν άνθρωπο βρε τεμπελχανάδες όλοι σας:
(* Σημείωσις: ο πρώτος χρειάζεται εξορκιστή!!)
Redmi note 3 προ καταραμενο
Redmi 4 - ήρθε με κινέζικη ρομΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Υπέροχο αεροπλάνο!
-
Έτσι, γιατί οι παραγγελίες μας πρέπει να έρχονται άνετα. Καλησπέρα.
=============== Μαι 20th 2017, 6:45pm ===============
Μου ήρθαν αυτά Original Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers Earphones-19.89 Online Shopping| GearBest.com
Και έρχονται και αυτά σε λίγες μέρες.
Nillkin Full Body Protective Case for Xiaomi Redmi Note 4-6.89 Online Shopping| GearBest.com
Original Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker-25.71 Online Shopping| GearBest.com -
το speaker το έχω. Γιατί δεν πήρες το άλλο που το έχει τώρα στα 31 ευρώ στο ali; Έχω και το άλλο σε μπλε...........και το σκέφτομαι και για χρυσό. Εγώ το μπλε το είχα πάρει 36 ευρώ.............τώρα παράγγειλα και το μικρούλι στα 9 ευρώ. Κοινώς τα κάνω συλλογή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0