Μιλα παιδι μου Τακη που σε διακοπτουν .
Magic WormHole
-
-
-
Παιδιά θα με συγχωρήσετε σήμερα, αλλά έχει περισσότερο ενδιαφέρον το, αδελφό, πλέον θέμα των καταστημάτων... θα αφήσω τις σημερινές γιορτές κ θα αφοσιωθώ εκεί!!
Αυτός που ψάχνετε που γκρινιάζει για τις κριτικές του eglobalcentral είναι ο @Red21 , αμάν πια, ανεπήδηκτοι μαθήσεως όλοι!!
Φαίνεται εκει στο eglobalcentral παντως, είναι Άγιοι μπρος στο νέο αστέρι τον ντουάγκη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Και εγώ δεν έχω την καλύτερη εντύπωση για το global central..αλλά οκ άλλοι έχουν καλές εμπειρίες...καπιταλιστική κοινωνία ειμαστε...υπάρχουν πλείστες επιλογές.. Εγώ πάντως λέω ότι για κάποιον που μαζεύει λίγα λίγα να πάρει ένα κινητό...ας διαβάζει τις πληροφορίες δύο κ τρεις φορές..σε καλό θα του βγει... Οι άλλοι που μπορεί να κάνουν και εμπόριο...όπως βλέπετε καρφί δεν τους καίγεται...νομίζω με πιάνετε τι θέλω να πω...
-
Ο/H zt654 έγραψε:
εγω πρόσφατα πήρα απο εκεί για έναν φίλο και ήταν άψογοι........δεν ξέρω τι εννοείτε.
=============== Μαι 21st 2017, 2:35pm ===============
Notes:- duangtop
Registered contact email address is a free one
Technical contact email address is a free one
Administrative contact email address is a free one
This website is 229 Days old
The website expected life (365 days) is relatively short.
This website setup involves countries known to be high risk
This website is likely to be operating from a high risk country
για να κάνω το ίδιο πραγμα στα site που κάνω underwriting, δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί το παραπάνω.
Αν και είναι κλασικό setup για website φωτοβολίδα: όποιος πρόλαβε, την πάτησε.
Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι οτι δεν υπάρχουν στοιχεία για την "κίνηση" ...ουσιαστικά νεκρό φαίνεται με μηδαμινή επισκεψιμότητα.
Μέσα από Ali express θα ψώνιζα και εγώ.
Αλλά ποτέ κατευθείαν από το website ακόμα και με paypal. Ποτέ δεν ξέρεις.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ChangTop...
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγω ξέρω γιατί ο yeso σταμάτησε. Κάποιος τον έριξε πιστολιά. Άραγε ποιος?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καί δεν με λές μπρε με την ευκαιρία. Μιας και περιμένω και εγώω ένα εργαλείο σαν το δικό σου τηλ (σε μορφή μπανάνας) θα χρειαστώ θήκη και προστασία οθόνης η να το περιμένω πρώτα τι λές; -
-
χαχαχαχχαχ μπανανοθήκη.....................χαχαχαχαχαχα
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0