Magic WormHole
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το κάνουμε σε δύο λεπτά, δεν χρείαζονται 150 + € για ένα κουμπάκι.
Μανόλη είσαι και εσύ στο group duang;
Έχω χάσει επεισόδια λόγου αμπελιού
Redmi n3 pro -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλησπέρα σας και από μένα.
Εγώ θα θέσω ζήτημα ηγεσίας της σκουληκότρυπας ευθέως. Ο Παν Μέγιστος Ηγέτης μας κατόπιν δικής του παρότρυνσης(ντοκουμέντο 1)
εξαπάτησε κάποια σκουλήκια να κάνουν αγορά από το κινέζικο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών μέσω ίντερνετ με την επωνυμία duangtop το οποίο στην πορεία αποδείχτηκε
τον οποίο όλοι εμπιστευόμαστε για τους γνωστούς λόγους. Ακόμα και εγώ το πρωί θα έκανα παραγγελία αλλά ευτυχώς έκανα πίσω (παντόφλα από γυναίκα=πάλι κινητό θα πάρεις).
Την όλη πιθανή απάτη την αποκάλυψε το αξιόλογο και αξιοπρεπές στέλεχος της σκουληκότρυπας @makis1024 (ντοκουμέντο 2)
αλλά το δικονομικό σύστημα της τρύπας λέει ότι "Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου είναι αθώος". Για αυτό μέχρι να ολοκληρωθεί διερεύνηση του θέματος να παυθεί από τα αυτοδιόριστα καθήκοντά του.
Για αυτό ως αντικαταστάτη του προτείνω τον αγαπητό σε όλους μας πιγκουίνο @Xstos ο οποίος πλέον δείχνει δυσαρέσκεια για αυτή του την επιλογή. Και ψάχνει τρόπο να την κάνει.
Εδώ περισσότερες πληροφορίες Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Ξεφεύγουμε από το θέμα μας.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Όχι δεν τον πίστεψα από την αρχή, κανείς δεν χαρίζει κινητά ειδικά xiaomi, του έλεγα του Μήτσου να μην παραγγείλει.
-
Ο/H fog έγραψε:
Τα πίνγκου που φεύγουν δεν ήταν πίνγκου, όσο για τα νούμερα; Και ο Λεωνίδας 300 είχε αλλά έφταναν .
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Έτσι ...σωστή η @fog
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ηρωικά λόγια από έναν ηττημένο. @fog
=============== Μαι 22nd 2017, 9:27pm ===============
Ο/H fog έγραψε:
Αυτή είναι η εκπαίδευση των πίγκου που πάνε να γίνουν σκουλήκια
-
Εσύ xstos μιλάς για συγκυβέρνηση.. αλλά ο αράχνης γνωστός παραφράζω τα πάντα όπως με συμφέρει.. μιλάει για ήττα...όποτε πρέπει να αντιδρασομεν...
-
Ο/H Xstos έγραψε:
Κάνεις αρνητική πώληση Κυρία ή είναι η ιδέα μου...?!
-
Ο αράχνης είναι πολλά επίπεδα πάνω, απλά λίγοι τον έχουν πιάσει....
=============== Μαι 22nd 2017, 9:31pm ===============
Ο/H fog έγραψε:
Δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα επιστημονικά, είμαι από χωριό
=============== Μαι 22nd 2017, 9:36pm ===============
@zt654 Tom, την πηγή για τον ισπανό με τα καλώδια την κάνεις γαργάρα βλέπω... -
Υπήρξε και λινκ από φόρουμ και παράπονο στο trustpilot.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0