Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
Κάτσε βρε μπαλακ...μέχρι να φύγω
-
-
Βλέπω σημαία Γροιλανδίας αγαπητέ. Καλήνυχτα και χαιρετίσματα στα ξαδέρφια μετανάστες πίγκου εκεί.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Αυτό είναι... Τα πιγκου να μην έχουν σημαία από χώρα με πιγκου και να έχω εγώ... Ούτε ο Ντάγκη να μουν...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Ο/H balakof έγραψε:
Αυτό είναι... Τα πιγκου να μην έχουν σημαία από χώρα με πιγκου και να έχω εγώ... Ούτε ο Ντάγκη να μουν...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ποιός σου είπε πως δεν υπάρχουν Μαλτέζικοι πιγκουίνοι;
Και σε ταινίες παίξαμε άμα λάχει να΄ούμ
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Λοιπόν αφού απαγορεύεται ο νταγκη νταγκης αλλού θα παίζουμε εδώ τα επεισόδια...να δείτε κοσμακης που θα σκάσει...συντονισταί..γιωργοσαλιμ και ποιος άλλος ο γατουλης...
-
Εμ βεβαια πληρη ελευθερια εδωσε εδω ο Αμερικανος και με την βουλα ναουμ
-
@linuxilakis αργείς; Δεν βαστάς άλλο...
Άσε, τις τελευταίες νύχτες με παίρνει ο ύπνος με το χέρι όρθιο, όπως κρατώ το κινητό, και με το δείκτη - αντίχειρα σε ορθή γωνία. Κι όχι τίποτα άλλο.., θα μου πέσει καμία φορά το κινητό, θα μείνω με το χέρι όρθιο, θα ξυπνήσει / δει η γυναίκα με το δείκτη να δείχνω το θεό και με τον αντίχειρα αυτήν και θα τα παίξει!!!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Λοιπόν αφού απαγορεύεται ο νταγκη νταγκης αλλού θα παίζουμε εδώ τα επεισόδια...να δείτε κοσμακης που θα σκάσει...συντονισταί..γιωργοσαλιμ και ποιος άλλος ο γατουλης...
Ο/H vrs5 έγραψε:
Εμ βεβαια πληρη ελευθερια εδωσε εδω ο Αμερικανος και με την βουλα ναουμ
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0