Γιατί κοκκινίσες γατοπιγκου; εδώ τα deep κοστίζουν ακριβά δες πιο πάνω.
Magic WormHole
-
-
Είδα!
-
-
-
Καλησπέρα, @demakhs άκουσα να αναφέρεις την λέξη deep flash cable και πέθανα στα γέλια. Γιατί θυμήθηκα κάποιον mod που μας είπε κάπου στο forum ότι είσαι αλλεργικός σε EDL mode και ανωτέρω καλώδιο.
Αποτυχημένο Γάτο Πίγκου πως γίνεται σε εσένα να έχεις κάνει χειροκίνητα update το SuperSu και να μην έχεις κάποιο θέμα σχετικά με την rom. Δεν διαβάζεις τις ανακοινώσεις του Admin στις εβδομαδιαίες developer rom? Για δες λίγο Μην αναβαθμίζετε το SUPER USER μέσα από το Google Play, γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα μετά την αναβάθμιση της ROM [XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
Κανόνισε να δώσεις τέτοια συμβουλή σε κανέναν συμφουρίτη θα σε κυνηγάνε όλοι οι mod. -
Ο/H zt654 έγραψε:
update: έκανα update το supersu από το store χωρίς πρόβλημα. Όταν άνοιξα μετά μου λέει θέλει update το binary το πάτησα και μου λέει επιτυχια και μετά πάτησα επανεκκίνηση. Όλα καλά. Αυτά για το 4 prime.
You may think you can fly - but you better not try -
Κι όμως φίλε μου δεν είχα πρόβλημα.
-
@demakhs
Όπου να ναι φτάνει
=============== Μαι 25th 2017, 4:02pm ===============
Ο/H zt654 έγραψε:
Κι όμως φίλε μου δεν είχα πρόβλημα.
Έκανες update την ΡΟΜ;
OffTopicΤο τερματισαμε θα πάμε για banakiaYou may think you can fly - but you better not try -
όχι.
-
Ναι αλλά αν ΔΕΝ δουλέψει, πρέπει να βγείς και να μας πείς το τι ακριβώς έγινε (και πως το έφιαξες μετά) έτσι ώστε να ξέρουν όλοι ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ξέρω θα φανει στην επόμενη αναβάθμιση. Αν δουλέψει όμως θα σας το πω σίγουρα.
-
πριν μιση ώρα, που ήταν η ώρα του διαλογισμού, σκέφτηκα τι είναι το γατοπιγκου για την τρούπα ....τελικά κατέληξα πως είναι, ότι είμαστε εμείς για την ισορροπία σε τούτη δω γη!!!
συμπέρασμα: τρουπα χωρίς γατοπιγκου δεν μπορεί να υπαρξει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0