Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Όχι όχι...αυτά έχουν μείνει από τις καλές εποχές... Μόνο ο εξοπλισμός μας απέμεινε...Είναι ζακέτα κανονική δώρο της γυναίκας...κάποτε που δίναμε 150αρες χαλαρά...Βέβαια αν υπήρχε η ρόδα δεν θα μασουσα καθόλου...
Revitt μπουφάν και πανταλόνι σετάκι.. Alpinestar μποτάκι.. και από αυτά έχομεν...τα κρατάω μήπως καααααποια στιγμή γίνει κανα θαυμα -
-
θυμίζεις @takisfrag με ολίγον τι από @George Kaggelaris και μπόλικο από @vrs5 !!!
το teamviewer-ασμα απέτυχε...το pc έχει πρόβλημα με τους drivers κ λείπει και ο @geoanto555....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πολλη Καλημέρα
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα ετοιμαζόμαστε για βροχές σήμερα, πάρτε ομπρέλες και αδιάβροχα !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα σε όλους! Άντε να ξυπνάμε...
Παρασκευή επιτέλους!
@demakhs Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει η sister; -
Καλημέρα παίδες.
Εδώ έχει 3 μέρες τώρα που βρέχει αλλά οκ χρειάζεται και αυτή. -
Buenos dias para todos!
( Τιμής ένεκεν στο πρώτο θύμα του ακατανομαστου που ανέβασε unboxing)..
Σε άλλα νέα @linuxilakis δεν φέρνεις κ μια φουσκωτή βαρκούλα μαζί, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί...
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλημέρα ετοιμαζόμαστε για βροχές σήμερα, πάρτε ομπρέλες και αδιάβροχα !!!!
Ο/H vrs5 έγραψε:
Καλημέρα παίδες.
Εδώ έχει 3 μέρες τώρα που βρέχει αλλά οκ χρειάζεται και αυτή.
Να προσέχετε να μην βραχειτε κ λιωσετε......ζαχαρουληδες...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ξυπνάτε βρε 7:20, καλημέρα!!!
@geoanto555 μια ημέρα ήταν;
Αύριο με το κηδεμόνα σου.
ΥΓ άκυρο μάλλον τον δικό μου πρέπει να φέρω αύριο, το Tapatalk δεν έκανε ενημέρωση...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0