Γεια σας γεια σας. Μήτσο ελπίζω τώρα που θα πάρεις PS4 μην σε χάσουμε. Γιατί προβλέπω ντέρμπι με τους γιους.
Magic WormHole
-
-
Είναι καλό κατάστημα αυτό. Τουλάχιστον αυτοί πλήρωσαν για αξιοπρεπή ιστοσελίδα. Το χάλι του duangtop δεν λεγότανε μιλάμε!
-
Ελπίζω μονο να μην είναι ανακασκευασμένα, σε αυτές τις τιμές που βλέπω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ας στείλει κάποιον Αθηναίο από κοντά να το επιβεβαιώσει.
-
Από ότο φάινεται, αυτή είναι η μόνη λύση. Η να τραβήξει την πιστολιά , και ότι κάτσει.
=============== Μαι 26th 2017, 10:13pm ===============
Και η τιμη του PS4 pro με 1 ΤΒ από ότι βλέπω στα 346. Δεν είναι κακή. Καθόλου κακή..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
και εδώ προσφορά weekend: SONY PS4 1TB Slim + 2o Dualshock 4 Κονσόλες PS4 | Media Markt στα 243 ευρώ με δύο τηλεχειριστήρια και ένα παιχνίδι μέχρι 70 ευρώ δώρο.
μπορώ να πάρω αντί για παιχνίδι την
PlayStation Plus Card Hang - Συνδρομή 365 ημερών
και τι ακριβώς είναι αυτη?
αναφέρει ότι μπορείς να κατεβάσεις 10 παιχνίδια και να χεις προσφορές για αγορά άλλων.
ποια ακριβώς παιχνίδια είναι αυτά τα 10, π.χ. minecraft που χει φαγωθεί ο υιός, έχει?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να το πάρεις από εκέι και βάλε και την συνδρομή. Λέει η συνδρομή, έχεις και κάποια παιχνίδια δωρεαν κάθε μήνα και μερικά σε καλές προσφορές.
Και εγώ θα βάλω συνδρομή, Μόλις βρώ χρόνο να το χρησιμοποιήσω δηλαδή..
Διάφορα παιχνίδια βγαίνουν σε προσφορές, τα πάσχα είχε πολλά σε 50% και 60% έκπτωση. ..όχι όμως τα φετινά, φυσικά. Μπορεί να έχει κάποια πιο παλιά έκδοση του minecraft σε προσφορά. Και ο δικός μου ο γιός έχει φαγωθεί με αυτό.. δεν ακουμπάει το PS4 όμως, για τώρα.
Έχει το PS3,με πολλά παιχνίδια, μια χαρά του είναι.
Καληνυχτες στο σκουληκοβασιλειο.
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Συγχωρατε με αλλά δεν ήξερα που να το ανεβάσω!
Η επόμενη εφαρμογή μουσικής στο miui?
LISTENit - Music Player Just LISTENit
Τι να σε κάνω δεν ανοίγουν απο tapatalk τα link Θανάση !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Post 1953
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Μάλλον το κανόνισα...αν καταφέρουν να το περάσουν από το λογιστήριο της επιχείρησης μέχρι την Κυριακή που είναι η προσφορά, εξασφάλισα καινούριο PS4 1 TB με δύο χειριστήρια και μία κάρτα συνδρομής 365 ημερών με 243 ευρώ!!!
θα βγάλω το άχτι μου για αυτό που πάθαμε από τον duangη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Sony Playstation 4 (PS4) Slim 500GB - Κονσόλες - Playstation 4 - Gaming
Sony DualShock 4 Controller Jet Black V2 (New) (9870050) - Χειριστήρια - Playstation 4 - Gaming
(επιτρέπονται? έχω χάσει τα.....link!!!)
Παραεισαγωγες με εγγύηση της εδώ αντιπροσωπίας
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Να το πάρεις από εκέι και βάλε και την συνδρομή. Λέει η συνδρομή, έχεις και κάποια παιχνίδια δωρεαν κάθε μήνα και μερικά σε καλές προσφορές.
Και εγώ θα βάλω συνδρομή, Μόλις βρώ χρόνο να το χρησιμοποιήσω δηλαδή..
Την πάτησα τα Χριστούγεννα με τον γιο μουYou may think you can fly - but you better not try -
εννοείς ότι δεν μπορείς να επιλέξεις τη συνδρομή αντί για παιχνίδι?
έτσι με ενημέρωσε και το γατόνι που θα μου κάνει την μπίζνα..πότε πρόλαβε και διάβασε τα ψιλά γράμματα ο πστς!!!!!!
πρέπει αναγκαστικά να πάρω το minecraft???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
εννοείς ότι δεν μπορείς να επιλέξεις τη συνδρομή αντί για παιχνίδι?
Π.χ το cod θα μπορείς να παίξεις μόνο το campaignYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0