Magic WormHole
-
-
@spideman3 με αδικείς! Γιατί η θήκη στον Κινέζο έχει έως 3€ και στον Έλληνα πάνω από 8€. Ε χαλάλι στον τελώνη αν του βλωσει να μας ελέγξει! Έτσι κ αλλιώς μόνο τα 3€ μας θα πάρει!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ότι και να λέτε πάλι ο άρχισκωληξ έχει την πρωτιά έτσι δεν είναι ακόμα και ο μουφα Κινέζος ότι και να έστειλε πάλι στον αρχηγό έστειλε πρώτα. Για να δούμε λοιπόν αν θα κάνει το φόρουμ να παραμηλαει σήμερα ο @demakhs.
-
Του έστειλα 2 10δες χαρτομάντηλα με ACS γιατι λέει πολύ κλάμα.
Even dead i will fight. -
Αν ήταν κινητό μέσα, θα έιχε ποστάρει σε δευτερόλεπτα, αυτό έχω να σου πώ μόνο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Το είδα. Μου το έστειλε σε φωογραφια.
Εκει μέσα τηλέφωνο δε μπαινει. Πόσο μάλλον με το κουτί του.
Even dead i will fight. -
Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινα. Οι ερωτήσεις πολλές. Τι παρέλαβε ο @demakhs? Πέρασαν ώρες και ούτε ακρόαση. Πάντως είχε χρόνο να παραλάβει το αδελφάκι Mi5s που κυκλοφορεί στο νησί και να δημιουργήσει ένα δικό του δέμα και το πραγματικό περιεχόμενο να το παρουσιάσει ως δώρα!!! Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μπορεί να το κάνει? Τι λέτε?
-
-
Βλέπω την Έξοδο του Μεσολογγίου να ωχριά μπροστά στα γεγονότα των προσεχών ημερών.......
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μπορεί να το κάνει? Τι λέτε?
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παιδια καταλαβαίνω την γωνία σας, πρέπει να είναι οξεία, αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με το unboxing.
Αν δεν έχει κινητό μέσα στο κουτί που μου ήρθε, καλή η διασκέδαση που θα σας προσφέρει το unboxing, αλλα το paypal δεν έχει κ τόσο ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, οπότε θα πρέπει να καλύψω κ αυτούς τους καραγκιόζηδες...
Η ακριβής ώρα του unboxing δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, φροντιστήρια, ποδόσφαιρα, παιδικές χαρές, σερβάιβορ κλπ κλπ...just stay tuned!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0