Καλημέρα σε όλους τους microusbάκηδες!
Magic WormHole
-
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Η να το ονομάσουμε 'So you think you can Unbox;
So you think you can receive!
Αχαχααχαχχχα
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Καλημέρα επίσης!!!!
@pavlidisc ταπας 6.4.7 κ όλα αλλάζουν...ώπα όλα ανοίγουν ήθελα να πω!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Καλημερα σε όλοι την παρέα , άντε και καλό unboxing με αγωνία για το ποιός θα επικρατήσει στο τελικό του unboxing
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα σας , εγώ ένα έχω να πω ότι τον έχετε τρολάρει πολύ τον κακόμοιρο τον ντουάνγκη ποιός ξέρει πως του τα έφερε η ζωή και αναγκάστηκε να φτάσει εδώ που έφτασε , ίσως το ειδικό δικαστήριο θα έπρεπε να το "στήσουμε" για αυτόν να του δώσουμε την ευκαιρία να απολογηθεί ,εδώ που τα λέμε ο άνθρωπος έκανε φιλότιμη προσπάθεια και κάτι έστειλε σε όλους απο το υπό διάλυση μαγαζί του ,δεν είναι και λίγο αυτό άντε να βρεις τι θα στείλεις άντε να κάνεις συσκευασία άντε να το κάνεις αποστολή είχε έξοδα !! Με λίγα λόγια ο κακομοίρης μια και θα καταδικαστεί από το pay pal και δεν θα πάρει μία είναι και μέσα !!!! Ας του δώσουμε την ευκαιρία να μας πει την πονεμένη ιστορία του , ίσως κριθεί αθώος λόγο βλακείας !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα και από εμένα στην παρέα.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλημέρα παιδιά. Τι περιπέτεια και αυτή. Αίσιο τέλος σε όλους εύχομαι
-
μεγαλύτερη αγωνία είχα στο 9-9 του Ντανου -Ξανθοπουλου με τον Κώστα-ΤζακΣπάροου....μ έπιασε ταχυπαλμία!!!
δεν το άνοιξα ακόμα το πακέτο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Η να το ονομάσουμε 'So you think you can Unbox;
Αχαχααχαχχχα
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Καλημέρα παίδες. -
Καλημέρα σε όλους.
Αδελφοσύνη και ομοψυχία βλέπω στο νήμα σήμερα. Θα κρατήσω μερικά screenshot για μελλοντική χρήση.
Και αφού ο Τάκης χάρισε τα γλυκά του λόγια και στον ντουαγκη, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Καλή Τρίτη σε όλους, το σαββατοκύριακο πλησιάζει αργά αλλά σταθερά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0