Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
25 Μαϊων ή Απριλίων...μην του φάμε και κανα μήνα και τον...ρίξουμε!!
=============== Ιουν 2nd 2017, 11:45pm ===============
βρε τι έπαθα ο άμοιρος...
διαβάζω τον τίτλο εδώ: Καινουριο Mi5 κολλησαν τα παντα και λέω, πάει, θα βαλε το χέρι του ο κουραμπιές, @takisfrag (για όσους δε γνωρίζουνε)...
τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρό, ευτυχώς, δεν άγγιξε ο κουραμπιεδόσκονος πουθενά, είχε απλά κολλήσει στην οθόνη του boot με το σήμα, φτηνά την γλίτωσε το παλικάρι!!
=============== Ιουν 2nd 2017, 11:52pm ===============
μα τι έχουν πάθει όλοι, ακόμα και οι μοντεράτορες, σήμερα....με κοψοχόλιασε και αυτός με τα "κολλήματα": Ερώτηση για Redmi Note 4!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
15/6/2017 διοργανώνω 3ημερο πάρτυ στην αυλή του @demakhs στην Κω! Άφθονο ποτο, μουσική για όλα τα γούστα και εκλεκτές παρουσίες!! Καλεσμένη όλη η σκουληκότρυπα να γιορτάσουμε παρέα την λύτρωση μου (θέλω να ελπίζω)! Μπας και ξεμουχλιασει λίγο και ο αρχισκωληξ...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
@giwrgosalim μετά το πάρτυ τη φάσινα και τα πιάτα πιο θα τα κάνει.
@spideman3 στα γκαραγκουνικα την λέμε κλουτσα
Redmi n3 pro -
@spideman3 Όλα στη ζωή είναι ένα ρίσκο!
@makisfz Εκεί κολλάς ρε συ; Ολόκληρη αυλή θα μου δανείσει ο μεγαλοκαρδος σκωληκας, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τα αφήσω όπως τα βρήκα!!
Νεολέρα "το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τα αφήσω όπως τα βρήκα!!" ούτε την διαχρονική αξία της λέξης Φιλοξενία που μας ξεχωρίζει ως λαός αγνοούμε πλέον.
Ωρέ που πάμε μωρέ
=============== Ιουν 3rd 2017, 1:09am ===============
-
Χαχαχα τι το κακό είπα ρε συ; Δεν έπρεπε να διευκρινίσω την ηλικία μου τελικά!
Η προκατάληψη των παλαιών σχετικά με την νεολαία είναι γεγονός και δεν υφίσταται τα τελευταία 5-10-20 χρόνια αλλά ανέκαθεν!
Καληνύχτα σε όλους εσάς που μπορείτε και κοιμαστε!!
Καλημέρα Λαέ της Τρύπας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0