Μετα την μεσημεριανή μου σιέστα επανήλθα σκουληκάκια της πεντάρας!
Magic WormHole
-
-
Και όχι μόνο ......... επέκταση της τρύπας στο εμπόριο και κόλπα πως θα γλιτώσουμε τον νταβά το κράτος.
-
Ειρήνη, η sis μου στειλε το εξής μήνυμα: "ok διάλεξα combined και ξαναεμφανίστηκαν. Μάλλον έκανα χαζομάρα εγώ, πάτησα διαχωρισμός να δω τι κάνει και μετά δεν ήξερα τι είχα κάνει" μετά το μήνυμά σου: "και ας δει και αυτό, στα settings notification και statusbar πρώτη επιλογή notifications & toggles layout να διαλέξει combined"...
εσύ φταις που το λυσες και την γλίτωσα και εγώ που θα με....κυνηγούσε και θα γούσταρες!!!!!
μετά από αυτό, μπορείς να φορέσεις σκληκοπροβειά anytime, χωρίς δοκιμασίες μύησης κου του λου...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γι'αυτο εγω δεν πειράζω ποτέ κινητά συγγενών μου μετά που μπρίκαρα της μάνας μου το vernee thor και με ζάλισε ένα απόγευμα. Βέβαια το διόρθωσα - την γκρίνια όμως δεν την γλίτωσα.
-
-
-
μελιτζάνα θα πουλήσουμε ή θα φάμε παπουτσάκι κατακέφαλα???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλη ιδέα! Θα έχουμε και μαγειρεμένο Ιμάμ μπαϊλντί σαν attraction! Βρες μας και ένα σλόγκαν και θα βγάλουμε χρημα!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μια χαρά περίμενα και γω πήγα και την κατέστρεψα με τις φαεινές μου ιδέεςΟ/H demakhs έγραψε:
εσύ φταις που το λυσες και την γλίτωσα και εγώ που θα με....κυνηγούσε και θα γούσταρες!!!!!
μετά από αυτό, μπορείς να φορέσεις σκληκοπροβειά anytime, χωρίς δοκιμασίες μύησης κου του λου...

Ας είναι καλά η sis να το χαίρεται. Τα πάντα για τις απανταχού siss
Έχετε και τελετή μύησης; Ένα ένα βγαίνουν. Καταταγείτε μας έλεγαν
-
Ε Irene με τις κατάλληλες τελετές μύησης εννοούσε το "γκουχου γκουχου" παλικάρι!
-
α, δεν είναι darling πια? άρπαξες καμιά χυλόπιτα ξεγυρισμένη?
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Επειδή μάλλον στα Αγγλικά δεν πολυπροσέχατε είναι το darling σαν το "αγαπητή / αγαπητέ μου" που λένε και εδω στην Ελλάδα χωρίς ούτε καν να υφίσταται κάτι άλλο. Άσχετοι μιλάμε. Καλά στου Αλέξη πήρες μαθήματα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0