Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H fog έγραψε:
Σύμφωνα με το ποδοmanual στο αριστερό πόδι είμαι οριακά Ελληνίδα και στο δεξί εντελώς Αιγύπτια
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
...και φαντάσου να έλεγε "κινέζα και νιγηριανή!"
-
Ομίχλη αν ήσουν διμετρη σουηδέζα πιο πιθανό να κερδιζες την γιουροβίζιον παρα να ντάντευες 40ρηδς και 50ρηδες.
Αν είσαι πάντως ξέρω τον Ψινάκη.:P
Even dead i will fight. -
-
Εγώ πάντως είμαι Έλληνας η γυναίκα μου αιγυπτια. Σύμφωνα πάντα με τα παραπάνω... Για τα άλλα μεγέθη δεν σχολιαζω..Ο γιος το πάει για Ρωμαίος από ότι βλέπω μέχρι τώρα
-
Ελληναρας αριστερά,Ρωμαίος δεξιά
Η γυναίκα Αγγλιδα
Τα παιδιά μια μίξηYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ελληναρας αριστερά,Ρωμαίος δεξιά
Η γυναίκα Αγγλιδα
Τα παιδιά μια μίξη
Χρηστός Πολίτης.
-
Καληνύχτες σε όλους και να βοηθάτε όσους δεν πήραν τη επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος σήμερα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ρε σεις πάνω σε μια αναζήτηση μου έπεσα σε διπλανό φόρουμ...
Τελικα είμαστε πολύ καθαρό φόρουμ με πολύ έξυπνα, με πολλές γνώσεις, μέλη...
Εκεί ο καθένας έλεγε το κοντό του και το μακρύ του και ενώ ήταν λάθος δεν δεχόταν υποδείξεις υποστηρίζοντας πως: "Τοσα χρόνια έτσι το κάνω εγώ, εσύ θα μιλήσεις σε εμένα;"
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Γιώργο πάλι στο myphone τριγυρνούσες;
-
Ασε πόνεσαν τα μάτια μου ρε! Ο άλλος υποστήριζε ότι το priority direct mail του bg είναι απλά το registered airmail και η μόνη διαφορά με postNL και γενικά τα υπόλοιπα post είναι ότι αυτό έχει tracking ενώ τα υπόλοιπα είναι όλα unregistered. Ήταν γύρω στα 5 άτομα που πάλευαν 5-6 σελίδες να τον διορθώσουν κι αυτός απαντούσε: "Έχω εμπειρία πάνω από 500 παραγγελίες τα τελευταία 2 χρόνια...κάτι θα ξέρω".
Κλάμα απλά!!...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0