Αυτό είναι;;;Ο/H spideman3 έγραψε:
Εμ έχει δίκιο ο @giwrgosalim που λέει ότι ο Αρχι....@demakhs τα έχει πολύ μικρά

Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτό είναι;;;Ο/H spideman3 έγραψε:
@George Kaggelaris @geoanto555 @takisfrag gangbang...σωστά το εντόπισες!!Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχουμε συνέχεια εδώ Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] κάποιοι mod peanguin έκαναν εμφάνιση να βοηθήσουν το κορίτσι. Και φυσικά σκηνικό σεβασμού, αβρότητα ανάμεσα σε @George Kaggelaris και @derveni στην επόμενη σελίδα.
Φεύγεις τώρα που γύρισε ο @demakhs ?Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Μαγκες θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω γιατί όλη μέρα Α.Ο.Θ/ΑΕΠΠ/μάθηματικα/φόρουμ θα τα χάσω στο τέλος!!
Καληνυχτες
ΩΧΧΧΧΧ, αυτό μοιάζει με το δικό μου, ε @giwrgosalim ??Ο/H demakhs έγραψε:
Τωρα για το θέμα του μεγέθους, του μήκους κ του πάχους του....μποστανιού μου, μήπως στις παρακάτω φωτό φαίνεται κ το γεωγραφικό μήκος κ το γεωγραφικό πλάτος στις λεπτομέρειες της φωτογραφίας??
Δώσε ένα ρισπέκτ στην παλιά φρουρά και στους διδασκάλους ρε αγόρι και καθάρισες!Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Σα δε ντρέπεσαι! @Xstos
Τι ρωτάς κι εσύ τώρα μωρέ! Γίνεται να μην έχει ενημερωθεί εγκαίρως!??!Ο/H demakhs έγραψε:
Εσύ σκληκ @spideman3 είσαι μεγάλο σκληκ ... μαζί μας είσαι ωρέ, για με τους άλλους??