Τι έχει μέσα ρώτησα. Καλά λένε εσάς τους εκπαιδευτικούς θα πρέπει να ρωτάμε δυο φορές κάτι για να πάρουμε την σωστή απάντηση.
Magic WormHole
-
-
-
-
-
Το έχω, καλό ήχο όχι όμως μεγάλη εμβέλεια. Μέχρι 3 μέτρα μέσα στο σπίτι.
-
Έχω και το μπλε και το μαύρο με πλαστικό οπότε. Απλά κάνω τα γούστα μου! Είμαι fan!
-
Αυτό δεν το κατάλαβα. Θα συνδέσεις και τα τρία μαζί και θα βγάλεις ήχο? Ή αναλόγως διάθεσης ένα από τα τρία?
-
Αναλόγως διάθεσης ένα από τα τρία. Το μπλε παίρνει και sd card και το γουστάρω πολύ και έχει και handsfree. Καλή εντύπωση πάντως το banggood το προιόν έφτασε τυλιγμένο παιδιά. και όχι το κουτί χωρίς ζελατίνα και καθόλου ταλαιπωρημένο εν αντιθέσει με το gb που έφταναν όλα ταλαίπωρα.
-
Καλημέρα στο ζωικό βασίλειο της Σκουληκοτρυπείας
-
τό κανε τελικά ο ινσπέκτωρας!
τους έφαγε λάχανο όλους τους άλλους τους κουραμπιέδες που το ζαχαρώνανε..
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!
ΦΡΟΥΡΑ! ΦΡΟΥΡΑ! ΦΡΟΥΡΑ!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@zt654
Αυτό είναι το μπλε Xiaomi Mi Bluetooth Speaker Blue: full specifications, photo | Xiaomi-Mi.com Και μπορεί χωρίς υποστήριξη συσκευής παίζει μουσική μέσω sd? Σε ρωτάω γιατί δεν ξέρω Αγγλικά και χρησιμοποιώ google translate. -
έχω την Κινέζικη έκδοση που μιλάει Κινέζικα τα μεταφράζω και ναι η Κινέζικη έκδοση παίρνει sd. Από το ali το είχα πάρει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0