ποιός τον έχει πιο μεγάλο τον λόγο στο νήμα βρε!
Magic WormHole
-
-
Τον έχω σίγουρα μεγαλύτερο τον μπαχτσέ, τώρα για τον λόγο τι να τον κάνεις αν είναι μεγάλος και κούφιος! Εγώ τον έχω βαρύ τον λόγο μου!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Εσύ πήγες για ύπνο γάτο πίγκου όταν ξεκίνησε μια κουβεντούλα για μποστάνια κτλπ.
-
όχι απλά χάζευα στο youtube και έχασα την κουβέντα εδώ.
-
-
Καλά δεν ντρεπέστε? σκουλήκια να τρολάρουν σκουλήκι. Είστε απαράδεκτοι. Το μόνο αποδεκτό είναι σκουλήκι να τρολάρη πίγκου. Αίσχος κύριοι.
Εγώ πάντως στην πρώτη εξυπνάδα θα τους έκανα δώρο ένα DISLIKE. @giwrgosalim
Αίσχος κύριοι σκουλήκι δεν τρολάρη σκουλήκι πρέπει να ντρέπεστε. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@Alex_MLT Επικίνδυνο σπορ! Αν δεν είσαι διακριτικός κινδυνεύεις να καταλήξεις:
2) Αυτό αποφεύγεται με προγαμιαίο συμβόλαιο.
ΥΓ.(προς σύζυγο):Αγάπη μου αν διαβάζεις, το ξέρεις πως πλάκα κάνω, έ;.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
χαίρομαι για τον μικρό και πολλά υποσχόμενο μικρό σκληκ.. που είναι έτοιμος για όλα...έτσι θα πάει μπροστά.. τουλάχιστον δεν είναι γατάκι σαν μερικά μερικά που λένε....εχμ κοιτούσα το ytube....επίσης οφείλω να σημειώσω ότι ο σκληκ με τον μεγάλο μπαξέ...αφήνει τόπο στα νιάτα ....
Επίσης βλέπω πως κάποια penguin την έχουν κάνει κανονικά απο την τρύπα... Τι έχει γίνει μήπως σφίξαν τα ζωνάρια? Αναρωτιέμαι. Μόνο για καλημέρες παιρνάνε και αυτές μισές..
@Xstos τι γίνετε ρε συ μονο εγώ εσύ...και τα μυστήρια μείναμε........Εντάξει δεν λέω για την @fog ούτε και για τον @Alex_MLT η ομίχλη είναι μανταράτορας και ο έτερος ανεξάρτητος. -
Και το ..γατοπίγκου, σε τι κατηγορία ανήκει δηλαδή;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
δεν ξέρω ειλικρινά να το απαντήσω..
-
Μερικές φορές τα πράγματα είναι λιγότερο συναρπαστικά από θεωρίες συνωμοσίας ή ελέγχου.
Είναι τόσο πεζά όπως επαγγελματικά, θέματα με παιδιά, εξετάσεις, υγεία, ταξίδια, διάθεση, απλά η ζωή -
Κάτι άσχετο αλλά έχουμε κανα σκουλήκι ή έστω πίγκου που να κατέχει από πινακίδες κυλιώμενων μηνυμάτων LED?
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0