Μανώλη τα αγαθά κόποις κτώνται φίλε.
Magic WormHole
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Καλή επιτυχία και από εμένα στους γονείς παιδιών υποψηφίων ή στους ίδιους υποψήφιους.
Αν και έτσι που έχουν έρθει τα πράγματα ή εισαγωγή σε Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν εξασφαλίζει τίποτα εάν δεν ακολουθήσει μεταπτυχιακό , και διδακτορικό στο εξωτερικό και μόνιμη μετεγκατάσταση εκεί πλέον, δυστυχώς.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καθηγητής πανεπιστημίου ΜΙΤ πυρηνικής φυσικής όταν θέλησε να γυρίσει στον Δημόκριτο του έδωσαν 11500€ μικτά, δούλεψε έναν χρόνο εδώ και γύρισε Philadelphia με 160000$ μικτά τον χρόνο Αμερική. Τα αγαθά Γιάννη ξένοις κτώνται.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Καθηγητής πανεπιστημίου ΜΙΤ πυρηνικής φυσικής όταν θέλησε να γυρίσει στον Δημόκριτο του έδωσαν 11500€ μικτά, δούλεψε έναν χρόνο εδώ και γύρισε Philadelphia με 160000$ μικτά τον χρόνο Αμερική. Τα αγαθά Γιάννη ξένοις κτώνται.
Εσυ πιστευεις οτι αν μπορουσα θα ημουν εδω;ουτε με σφαιρες φιλαρακι.
-
Εγω ξέρω πιστοποιημένα Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά (θα πάρω πιστοποιητικό) + μητρική.
-
Εσένα θα σε πάμε διπλωματικό ακόλουθο στην σκουληκότρυπα ή στην Ανταρκτική.
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
Καλά θα έιναι τα παιδιά στο εξωτερικό, μην ανησυχείτε όσοι το σκέφτεστε... αν φύγεις νέος είναι πολύ πιο εύκολα, όλα.
Γιάννη, η ξενιτιά δεν είναι εύκολη. Τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, δεν έδωσα σημασία, αργότερα όμως όταν συνειδητοποίησα πως
ο γυρισμός στη Ελλάδα δεν υπάρχει όχι καν σαν επιλογή αλλά ούτε σε τρελό καλοκαιρινό όνειρο, αυτό πόνεσε πολύ.
Πλέον μετά από μια δεκαετία και βάλε έξω, δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα να ξαναπροσαρμοστώ στην Ελλάδα.
Ξέρω πως ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι νιώθω πλέον. Ο πόνος όμως της ξενιτιάς όμως είναι ακόμα ο ίδιος, δεν αλλάζει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πολυγλωσσος γατούλης...τι να σε κάνουμε ρε άμα δεν ξέρεις κινέζικα...εδώ σε θελουμε.. να πεις και δύο κουβεντες στο νταγκη σαν
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
...και 2 ξένες γλώσσες τουλάχιστον. Μετράει ΠΟΛΥ.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
Γιάννη, η ξενιτιά δεν είναι εύκολη. Τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, δεν έδωσα σημασία, αργότερα όμως όταν συνειδητοποίησα πως
ο γυρισμός στη Ελλάδα δεν υπάρχει όχι καν σαν επιλογή αλλά ούτε σε τρελό καλοκαιρινό όνειρο, αυτό πόνεσε πολύ.
Πλέον μετά από μια δεκαετία και βάλε έξω, δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα να ξαναπροσαρμοστώ στην Ελλάδα.
Ξέρω πως ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι νιώθω πλέον. Ο πόνος όμως της ξενιτιάς όμως είναι ακόμα ο ίδιος, δεν αλλάζει.
-
Ο/H sso έγραψε:
Και η μία να είναι Κινέζικα
Αν έχεις Αγγλικά και 2 από τις τρείς που ανέφερα, έχεις σωθεί.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0