Magic WormHole
-
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
Αλεξη πιστεψε με δεν χανεις και τιποτε. Εκτος αν σου περισσευουν και θελεις να ερθεις να βοηθησεις τα λαμογια να φανε περισσοτερα
Είναι κρίμα αλλά πολλοί εδω έξω σκεφτόματε το ίδιο με αυτό που λες.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ρε τι θα γίνει με σας?!
Τρούπα διαβάζω ή Ειδήσεις με Ντεμπρεντέρη-(τον)Τρέμη ??
Πού είναι η βραδινή μας ψυχοθεραπεία?? Πού είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία??
Πιάνω τον εαυτό μου στις τελευταίες 7-10 σελίδες να απολαμβάνει μόνο Γατοπιγκου, θα με κάνετε να πέσω στα χάπια??
Δεν αμολιόμαστε "κατά τα πευκάκια ολούθε" (Γκιωνάκης-πορτοκαλάδα από πορτοκάλια;) να βρούμε κανένα πελατάκι για ψυχαγωγία πριν την κατάκλιση?! -
Εύχομαι Άλεξ να γυρίσεις κάποια στιγμή όπως εσύ θες. Είναι δεμένο το dna σου.. Όμως δεν ξέρω πώς θα σου φανεί
-
-
Θα βλέπει ytube
-
με γατάκια;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Καληνύχτα παίδες..Αύριο σκληρή μέρα προβλέπεται. Τα σέβη μου
-
Καληνυχτα από νωρίς σήμερα! Αύριο έχει ξύπνημα και στη συνέχεια θα πρέπει να πάω να δείξω το ταλέντο μου! Ευχαριστώ σε όσους ευχήθηκαν, δεν προλαβαίνω να δω τις 3-4-5 σελίδες που έχασα!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Καληνυχτα από νωρίς σήμερα! Αύριο έχει ξύπνημα και στη συνέχεια θα πρέπει να πάω να δείξω το ταλέντο μου! Ευχαριστώ σε όσους ευχήθηκαν, δεν προλαβαίνω να δω τις 3-4-5 σελίδες που έχασα!
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καληνύχτες και από εμένα και ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους (και στον @Xstos ειδικά) για τα πόστ τύπου Ξανθόπουλου/Καζαντζίδη - της ξενιτιάς το ψωμί είναι πικρό κτλ ..
Από αύριο, ξανά στην βραδυνή ψυχοθεραπεία, business as usual.
Και μια ακόμα καταπληκτική εφεύρεση για τους θαμώνες του νήματος: Η καταπληκτική διαιτοζυγαριά- όχι άλλες αποτυχυμένες δίαιτες!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0