Πες τα Άλεξ Γιατί θα τρελαθούμε
Magic WormHole
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Φαίνεται παιδιά δεν πήγαινε άλλο. Αλλα εδω που τα λέμε κάποιοι mod παραείναι έτοιμοι να δώσουν μπαν ακόμα κ με ένα λαθάκι που διορθώθηκε άμεσα κ δεν σε πιστεύουν κ λένε δήθεν ότι τους γράφεις. Τι να πεις. Ενα δίκιο μπορεί να είχαν αλλά παιδιά ηρεμήστε στο τέλος θα μείνετε μόνοι σας
Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου
Παρόλο που δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην εξαναγκαστική "αστυνόμευση" μιας κοινότητας, κατανοώ τους λόγους που ευτυχώς ή δυστυχώς είναι επιβεβλημένο κάτι τέτοιο σε μια οποιαδήποτε κοινότητα μέσα στο internet. Θεωρώ όμως από την άλλη ότι σε τέτοιες περιπτώσεις όπως του Δημήτρη, καλό θα ήταν να εξαντλούνται πρώτα όλα τα υπόλοιπα "μέσα", πρωτού επιβληθεί η...εσχάτη των ποινών. Από την άλλη επειδή ακριβώς δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί (μπορεί πράγματι να έχει γίνει διάλογος και προειδοποιήσεις και μπορεί η ερμηνεία και η εικόνα που έχουμε για το γεγονός να είναι τελείως out of context και να μας λείπει η γνώση) το σταματάω εδώ.
Εύχομαι και ελπίζω πάντως ότι και να έχει γίνει, να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να ξαναδούμε τον αρχισκώληκα ανάμεσά μας. Πιστεύω ότι τουλάχιστον έχει "κερδίσει" αυτό το δικαίωμα... -
Άϊντε, να ποθάνει ο χάρος....
-
Μπράβο ληστή τα είπες όλα..Το σκεπτικό το ζήτησα κ εγώ... θα με κάνετε και μένα σκουλήκι έτσι όπως το πάτε. Θα βάλω σκουληκοπροβια για χάρη του. Όμως μήπως αυτό ήταν το σχέδιο του...Θα μάθουμε κάποια στιγμή
-
xiaomi-miui.gr/community/index.php/User/15269-demaker/#likes
Τον βρήκα ,έχει και άλλο προφίλ, παλιό ,χαχαχα -
Εγώ λέω ο νονός του νήματος να αλλάξει το όνομα και από Worm & Penguin σε Λευτεριά στον Αρχησκούλικα.
-
Δεν αξίζει ρε πλέον ούτε χιούμορ να κάνουμε..........ούτε στο myphone.gr δεν γίνονται αυτά!
-
Τον έχω πάντως ικανό τον...κερατά να έχει...αυτομπαναριστεί και τώρα να είναι μέσα με άλλο λογαριασμό, να τα διαβάζει αυτά και να έχει σπάσει η καρέκλα. Ε ρε τι έχω να του κάνω έτσι και έχει συμβεί αυτό...
-
Κρίμα κι άδικο.
Τίποτα άλλο. -
@linuxilakis
Σε κάνω γούστο φίλε. "Το σκεπτικό το ζήτησα κ εγώ." το έχεις το δικηγορίστικο μπράβο σου.
=============== Ιουν 7th 2017, 6:42pm ===============
Όπως πριν κάτι μήνες που του χακάρανε δήθεν τον λογαριασμό και φόρεσε την πιγκουινοποδιά για λίγες ώρες? Θυμάστε κύριοι.
Σωστός ο @BanditGR -
Σταματάω να κουβαλάω νερά μέχρι να επιστρέψει ο αρχηγός. Λευτεριά στον demakhs
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0