Διαφήμιση

Magic WormHole

• Ο γνωστός μου νομικός και τζάμπα δικηγόρος πέθανε προπερσι.
      Καλα δεν ειναι και κανα σοβαρό ποσό. Το περιμενε και τα χλμ απο γραφείο σε γραφείο βαριέμαι.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Το πλερούα ή τους γράφω στα παπάκια μου όπως έκανα και προ 7ετίας;
      Το ΑΦΜ σου το μαγγώσανε και δεν το αφήνουν, απ' ότι βλέπεις...

40 δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μετά 7 χρόνια, δεν σου είπαν μάλλον το αριθμό τζόκερ του τόκου.

Γνώμη μου, πλερώ τώρα, γιατί όταν θα χρειάζονται λεφτά και θα σε ξαναθυμηθούν, θα σε χρεώσουν και τα δάνεια της Αγγλίας επί Κολοκοτρώνη.

Την έχω πατήσει, Δήμος Ν. Ιωνίας Αττικής.
    • Διαφήμιση
    • Εγώ έχω ένα απλήρωτο από το 2006, τότε που έφυγα.. είχα ρωτήσει πριν από 2-3 χρόνια και μου είπαν άστο, μην ψάχνεις.
      Αν δείς το νούμερο θα πάθεις τίποτα.. 8|

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Για ποσο αναφέρει το 40€ 3 φορες.
      Για τόκους δε λέει τίποτα.
      Ημερομηνία 5.11.2010
      Επίσης για ΕΛΤΑ δε λεει. Γραφεία του Δήμου Καλαμαριας λέει με το παρών έγγραφο.
      Γατοπίγκου να σου δώσω 45€ να πας εσύ;

Even dead i will fight.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

άντε ρε Σφυριχτρούλη Αρχιδαίε Δία!!!!

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Ο/H Krasdimi έγραψε:

Έτσι θα πέσω μαχόμενος...κύριε @Alex_MLT... Κατοικε νησιού με 431.000 γείτονες...
      Δηλαδή, εγώ με αυτή την φαντασμαγορική δήλωση πρέπει να νιώσω προσεβλημένος τώρα. :monster:
      ; Εδώ χαβαλέ κάνουμε, δεν προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που νομίζεις ότι κάνεις. :pleasantry:
      Αν δεν μπορείς να χαβαλεδιάσεις χωρίς να προσπαθείς να προσβάλεις (λέμε τώρα..χαχαχα) όλο το σύμπαν, άστο το άθλημα..

Όσο για το μπανάκι, δηλαδή αυτό είναι το πρόβλημά σου δηλαδή; Δεν θα στο κάνουν. Εκτός αν κάνεις μ@λ@κία και προσβάλεις κάποιον ή είσαι συνέχεια off topic. :vain:

Ο/H fog έγραψε:

Καλημέρα στα προβληματισμένα νιάτα :)

@sso Υπάρχει μεγάλη έρευνα γύρω από τα τρολ. Υπάρχουν και μελέτες πανεπιστημίων σχετικά και τα μαντάτα για τα original τρολ είναι άσχημα, όχι ότι δεν μπορούσε κάποιος με κοινή λογική να το διαπιστώσει, αλλά όπως είπαμε εδώ μέσα δεν είμαστε ψυχολόγοι κανενός, εκτός αν το ζητήσει ο ασθενής :P
      Αν μιλάμε βέβαια για πραγματικά τρολ και όχι πειραχτήρια με καλή διάθεση. ;)

Τώρα περί αντίληψης/αντίδρασης, η ΜΟΝΗ αντιμετώπιση ενός τρολ, σε επίπεδο συζήτησης είναι ΜΙΑ (υπάρχει εξήγηση σε αυτό αλλά δεχτείτε το λόγο μου :P επειδή βαριέμαι πριν τελειώσει ο καφές να γράψω κι άααλλα ), γνωστή στους παλιούς θαμώνες των σκοτεινών και μη γωνιών του διαδικτύου: 8o

Ο/H osalonikios έγραψε:

Εγώ πάλι τον γράφω στα παλιότερα των υποδημάτων μου και δεν ασχολούμαι με τον καραγκιόζη.

Λοιπόν επειδή έγινα βορρά τον δεκτών...προκαλώ να δείτε τις παραθέσεις και ύστερα να ψαξετε πού υπάρχει σεξιστική , ηθική, υβριστική διάθεση στα δικά μου σχόλια και να δούμε ποιος έχει το πρόβλημα ...?
      Το ότι κάποιος λόγω ηλικίας είναι δεινόσαυρος, άλλος δεν μας βοηθάει με τα καρπούζια,κάποιος έχει 400.000 γείτονες γιατί ζει σε μικρή χώρα...ε δε είναι προσβολές...
      Δεν έχω παρεξηγηθεί απλά έχω μείνει λίγο με το ότι έγινα τόσο θέμα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zt654 έγραψε:

Αλέξη αυτά πάνε στην Εφορία. Καλύτερα μην γυρίσεις ποτέ Ελλάδα λέω εγω.
      Το έχω συζητήσει και με το πρέσβη εδώ..μου είπε μην τα σκαλίζεις, κοίτα μετά από 20 χρόνια να δείς αν διαγράφηκαν, αυτό μόνο..
      Το ΑΦΜ μου πάντως, είναι απενεργοποιημένο.. ;) :P

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση