Σε κινούμενο αντικείμενο αποκλείεται.
Κ πρόκειται για κινούμενα. .."αντικείμενα"!!!
Κ πρόκειται για κινούμενα. .."αντικείμενα"!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίχα λοιπόν το redmi note 2. Και το πούλησα πολύ απλά γιατί η μπαταρία του ήταν απαράδεκτη, δεν είχε b20 που έμενα μου είναι απαραίτητη γιατί έχω wind και στο μέρος που πηγαίνω όντως είχα σοβαρό πρόβλημα σύνδεσης. Αγόρασα λοιπόν το lemax 2 6/64 και τελείωσε η υπόθεση. Επίσης να σου πω ότι έχω το leagoo lead 7 το οποίο με πέσιμο από 4 μέτρα απλά έπαθε γρατζουνιές στο σασί ενω αν ήταν xiaomi απλά θα είχε διαλυθεί. Καλο είναι να παινεύουμε το σπίτι μας, αλλά να λέμε και τα κακώς κείμενα.Ο/H spideman3 έγραψε:
Βλέπω τις ειδοποιήσεις μου και πέφτω πάνω σε μια ανούσια κουβέντα περί έλλειψης εγγυήσεων - τεχνική υποστήριξης Samsung Galaxy Note 8: Πιθανή η παρουσίαση του στις 26 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη από την πλευρά της xiaomi ανάμεσα σε @Alex_MLT , @demakhs , @thanasis50. O πρώτος έχει RedmiPro o αρχιτέτοιος Mi5s διπύρηνος πλέον με φοβερή κάμερα και ο τελευταίος δεν βλέπω να έχει συσκευή xiaomi και με πιάνει τρέλα. Πάρε αγόρι μου ένα xiaomi να δεις φως γιατί τώρα είσαι τυφλός.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων δεν βγάζεις άκρη. Λέτε να τον προτείνουμε καμιά συσκευή? Ας ετοιμάσει ο γάτο πίγκου αύριο μία.