Άβυσσος η ψυχή των ανιωθων

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
Τελικα κοιμήθηκες εεεεεεεε??
Κ υπνοβατεις κ γράφεις στο φόρουμ!!
Είσαι ένας μικρός θεουλης!!
Ξεπέρασες ακόμα κ τον γατοπίγκο, πιγκόγατο....όπως τελωσπαντων αυτοαποκαλείται...για μας, παραμένει απλά ο ΑΝΙ(Ω)ΘΟΣ!!
@spideman3 δεν το αποκλείω αργότερα να πάω ξανά σε xiaomi. Δεν γίνεται ακόμη και φθηνά κινητά των 80 Ευρώ να έχουν την b20, και το mi6 πχ των 400 ευρώ να μην την υποστηρίζει. Ο καθένας αγοράζει αυτό που νομίζει ότι τον καλύπτει, άλλος θέλει τρομερή κάμερα, άλλος μνήμη κλπ. Για εμένα προσωπικά που η b20 είναι μονόδρομος προτίμησα κάποια άλλη εταιρεία.Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχω το Mi5 την B20 την αγνοούσα και εγώ μέχρι πριν λίγους μήνες. Μόνο Θεσσαλονίκη αλλά έκανε αναβάθμιση η wind και την βλέπω σε αρκετά σημεία. Αν αλλάξω κινητό θα πάρω πάλι xiaomi δεν έχω κανένα παράπονο σκυλιά συσκευές. Όσο για τα πεσιματα το Mi3 έπεσε σε σκάλες δεν έπαθε τίποτα. Το Mi5 που τόσα ακούστηκαν με έφυγε από τα χέρια μου, τίποτα. Και μην ξεχνάς το RN2 ήταν η πρώτη συσκευή αν δεν κάνω λάθος με full πλαστικό. @thanasis50 φιλικά.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως θα πρέπει να σε ρωτήσω για να πω την άποψή μου; Η πρέπει να σου εξηγήσω γιατί βρίσκομαι σε αυτό το φόρουμ;Ο/H demakhs έγραψε:
Τι δουλειά έχεις εδώ λοιπόν να κραζεις την xiaomi για την έλλειψη της Β20 κ υποστήριξης, αφού δε σου κάνει???![]()
![]()
Αν δεν είχες εθιστεί με τους θησαυρούς, η μόνη λογική εξήγηση ακούει στο όνομα: ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ!!!![]()