Και δεν είναι καν διάσημη vlogger..........α καλά!
Magic WormHole
-
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Θανάση αυτό το καπάκι θα το αλλάξουμε ρε συ ποτέ στο κινητό σου ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
παιδιά επειδή πρόσφατα αναφέρθηκε πάλι το όνομα του ακατονόμαστου γιατί κάποιος έψαχνε τηλέφωνο κοψοχρονιάς...πάτησα τυχαία σκέτο το όνομα του Νταλάρα και δέστε πόσο viral έγινε το 1ο συνθετικό του ονόματός του...το 2004 παρακαλώ, όπως παρακάτω...
με jackie chan σπόνσορα μας έφαγε λάχανο ο τύπος...
στο 0:50'' παρακαλώ
en.wikipedia.org/wiki/Duang -
Χωρις ζορικο τανάσι, δράση μηδέν!!
Έτσι είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης κ την προηγούμενη φορά που τσαμπουκαλεύτηκε , μετά το κράξιμο που έπεσε.
Κριμα, γιατί δεν απάντησε σε τίποτα επί της ουσίας, κ ειδικότερα γιατί μιας κ δεν έχει xiaomi πλεον, αφού δεν τον ικανοποιεί σαν εταιρεία, επειδή δεν έχει την Β20 κ επειδή δεν παρέχει επίσημη υποστήριξη στην χώρα μας, την κράζει μανιωδώς κ τον λόγο που βρίσκεται στο παρόν φόρουμ, εκτός της εξάρτησης του από το παιχνίδι των θησαυρών...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Είχες πάει για bannια τόσο καιρό και δεν χαμπαριασαμε τίποτα;
Ο/H demakhs έγραψε:
Έτσι είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης κ την προηγούμενη φορά που τσαμπουκαλεύτηκε , μετά το κράξιμο που έπεσε.
Βοηθήστε κάποιος, πότε περίπου υποτροπίασε η εν λόγω περιπτωσάρα? -
Ο μΠάΟκ ο ανακατωσουρας το ξεκίνησε, 11 σελίδες πριν!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Χωρις ζορικο τανάσι, δράση μηδέν!!
Κριμα, γιατί δεν απάντησε σε τίποτα επί της ουσίας, κ ειδικότερα γιατί μιας κ δεν έχει xiaomi πλεον, αφού δεν τον ικανοποιεί σαν εταιρεία, επειδή δεν έχει την Β20 κ επειδή δεν παρέχει επίσημη υποστήριξη στην χώρα μας, την κράζει μανιωδώς κ τον λόγο που βρίσκεται στο παρόν φόρουμ, εκτός της εξάρτησης του από το παιχνίδι των θησαυρών...
Ίσως έχετε μετοχές σε αυτή την τέλεια εταιρεία, και φοβάστε μήπως χάσετε τα χρήματά σας. Επίσης έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ απ το να κάθομαι να απολογούμαι στον καθένα, για τις απόψεις μου. Άντε τώρα συνέχισε το κρύο και ανούσιο χιούμορ σου, για να πάρεις κανένα like παραπάνω. Και που αφιέρωσα χρόνο να σου απαντήσω χάρη σου έκανα. -
Σε ευχαριστώ πολύ ρε Τανάσι... price of mine (τιμή μου)!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Οχι όχι...δεν το θέτεις σωστά...αλλαγή σελίδων, μανιωδώς, χωρίς να επικοινωνεί με κανέναν, χωρίς να βοηθάει κανέναν, χωρίς να διαβάζει τίποτα μπας κ ξεστραβωθει (μορφωθεί) λίγο κ αν βρει λίγο ελεύθερο χρόνο από την αλλαγή των σελίδων για να ξεκουράσει τον δάχτυλο του, ρίχνει κ ένα χ@σίδι στην άτιμη την xiaomi, που δε φρόντισε να του βάλει την 20-ρα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0