Magic WormHole
-
-
Η infoquest ψάχνει προσωπικό για το Mi Home στην Αθήνα..........επίσημοποιήθηκε το θέμα!
-
Διευθυντής ο Ορέστης;You may think you can fly - but you better not try
-
Αλήθεια είναι μπρεεε. Κάποιοι από το φόρουμ ήδη έχουν ρίξει βιογραφικά.............http://www.hepis.gr/getbusy/2017/06/14/1201/
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
...... κάνε unboxing καμμιά πίτα απο αυτές τις ωραίες που κάνεις.......
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
Display Spoiler Πες τα ρε Νας....ρε τι είν' τούτος ο κουραμπιες, που προτρέπει τον κόσμο να ρίξει τον σέρβερ!
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Display Spoiler γιατί δεν είσαι?
Για πείτε μου είναι ή δεν είναι bullying αυτό που κάνει ο Αρχισκούληκας στον takis?
(Ο Εκφοβισμός αναφέρεται στη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες και τις κοινωνικές ομάδες.Μπορεί να συναντηθεί σε οποιοδήποτε τύπο σχολείων και σχολικών εγκαταστάσεων, στον στρατό, σε αθλητικά σωματεία, στη φυλακή, αλλά και στην οικογένεια ή στο χώρο εργασίας. Bullying - Βικιπαίδεια) -
Παρόλο που έχω δουλειά. Εστειλα και εγώ. Έτσι για το ψώνιο μου. χεχεχεχεχε
-
εγώ μπορώ να δουλεύω από το .... σπίτι?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Παρόλο που έχω δουλειά. Εστειλα και εγώ. Έτσι για το ψώνιο μου. χεχεχεχεχε
Ο καλύτερος ας κερδίσειYou may think you can fly - but you better not try -
Δουλεια σε mi store...το φανταζεστε? Παράδεισος.. Να δώσουν και ένα σκουτερακι για τις μετακινήσεις... Αυτά είναι. Στην συστατική επιστολή έγραψα ότι είμαι μέλος του φόρουμ αλλά κυρίως της σκουληκότρυπας. Σίγουρα θα με προτιμήσουν..
-
Θα σε προτιμήσουν..αλλιώς πές μας να στείλουμε τα παιδιά να περάσουν μια βόλτα από κει να πουν ένα γειά και να τους ψυθιρίσουν μερικά λογάκια στο αυτάκι..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ μπορώ να δουλεύω από το .... σπίτι?
O AbyssD άραγε έχει ενημερωθεί; Μια που έχει τόσες γνώσεις, μην πάνε χαμένες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0