Magic WormHole
-
-
Τάκη να με συγχωρείς αλλά δεν είναι όλοι οι πιγκουίνοι του take the safe road.................εγω πχ. έχω πειράξει όλα τα κινητά που είχα και έχω χάσει και μερικά...........και να έχω κλειδώσει και ξαναξεκλείδωσα το Xiaomi μου........
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Τάκη να με συγχωρείς αλλά δεν είναι όλοι οι πιγκουίνοι του take the safe road.................εγω πχ. έχω πειράξει όλα τα κινητά που είχα και έχω χάσει και μερικά...........και να έχω κλειδώσει και ξαναξεκλείδωσα το Xiaomi μου........
Μα το αντίθετο είπα ρε συ ,ποιος μίλησε για ασφαλή δρόμο για ανασφαλή εγώ είπα !!!δεν το διάβασες προσεκτικά
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Α έτσι το δέχομαι.........
-
-
Το μισό φόρουμ του xiaomi-miui το εντόπισα σε μόλις τις δύο πρώτες σελίδες.........μάααααααλιστα!
-
Εδώ είναι η διαφορά ο @geoanto555 θα φλάσαρε κατευθείαν πάνω στην ξεκλείδωτη Official κατεθείαν twrp και xtrv ούτε mi flash και πέρασμα ξανά official. Και κάτι να πάει στραβά, άντε να του πάρει ένα μισάωρο παραπάνω.
-
Αυτός εκεί είναι αυτός που είχε έρθει κομητης και στο νήμα για τον ντραγκη είχε πει καλά να πάθετε.. Μήπως είναι κολλητός του τανασι 2?
-
μάλλον βασίλη........
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλά αυτός είναι καμμενος.. ας μην πω άλλα..δεν χρειάζεται
Αλλά όπου σταθεί κ όπου βρεθεί κατηγορεί το φόρουμ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0