Καλημέρα!!!!! Πάλι με συζητούσατε; Είναι φανερό ότι είμαι διάσημος πλέον!
Magic WormHole
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ένας κρητίκαρος έκανε γιο. Στα έκτα γενέθλια του ο γιος του του ζήτησε την barbie rapounzel. Ο Κρητικός απελπισμένος πάει στον καφενέ του χωριού να πει τα μαντάτα στο Μήτσο.
"Μήτσο πάει!!! Ο γιος μου είναι λούγκρα!!!"
"Γιατί ωρέ σύντεκνε το λες αυτό;"
"Μου ζήτησε για δώρο γενεθλίων την barbie rapounzel!!"
"Και γι' αυτό στενοχωριέσαι ωρέ; Το παιδί θέλει να μάθει το γυναικείο σώμα!!" Αν είναι έτσι φέρτε ρακές να κεράσουμε όλο το μαγαζί! Έχω λεβέντη γιο!!
Όταν ήρθαν τα δωδέκατα γενέθλια του μικρού, εκείνος του ζήτησε για δώρο Το κουκλόσπιτο της barbie!
Ο Κρητικός έπεσε να πεθάνει και ξαναπήγε στον καφενέ να το πει στον φίλο του τον Μήτσο"
Μήτσο, δεν μου το βγάζεις τώρα από το μυαλό, ο γιος μου είναι λούγκρα!!
Μου ζήτησε το κουκλόσπιτο της barbie για δώρο γενεθλίων! Θα με κράξει το χωριό!"
"Πώς κάνεις έτσι ωρέ σύντεκνε! Το παιδί θέλει να μάθει πως ζουν οι γυναίκες στο σπίτι. Μια χαρά μου φαίνεται!"
"Αν είναι έτσι σύντεκνε κερνάω όλο το μαγαζί!! Να μου ζήσει το κοπέλι!!"
Έφτασε η μέρα που ο γιος του θα γινόταν 18 κ! αι όλο αγωνία ο Κρητικός ρωτάει το γιο του:
"Τι θέλεις παιδαρά μου να σου κάνω δώρο;"
"Πατέρα, θέλω μια μαχαίρα τεράστια σαν τη δική σου, κοφτερή και αστραφτερή!"
Πέταξε από χαρά ο Κρητικός, κέρασε όλο το καφενείο ρακές και αγόρασε μια σπάθα δυο μέτρα για το γιο του.
Το βράδυ του την έδωσε και ο μικρός είπε όλο χαρά:
"Αχ καλέ μπαμπά κοίτα με...!!!! Δεν είμαι ίδιος η Ζήνα???!!!!!!"
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας παιδιά !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα και καλό σβκ σε όλα τα παιδάκια
-
-
Καλημέρα σε όλα τα ζωύφια. Εγώ το έκανα τριήμερο, δεν πάω Δευτέρα στη δουλειά. Because why not.
Ο/H zt654 έγραψε:
Καλημέρα!!!!! Πάλι με συζητούσατε; Είναι φανερό ότι είμαι διάσημος πλέον!
Ο/H demakhs έγραψε:
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@linuxilakis, για αυτόν έχει γραφτεί το αρχαίο σοφό ρητό:"μην τα βάζεις ποτέ με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του κ θα σε συντρίψει"!!!
@spideman3. Εσύ πλέον ούτε takisfragizeis (καθυστερημένος/επαναλαμβανόμενος) ούτε γατοπιγκουνίζεις (ότι να ναι/άνι(ω)θος)....takisfragίζεις γατοπιγκουνίζοντας εντόνως κ καταχρηστικώς!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σίγουρα Μήτσο.. Δεν ξαναασχολουμε..Δεν μπορεί όμως ένας βλάκας να επηρεάζει ...με τέτοιον τρόπο... νέα παιδιά που δεν έχουν ιδέα από αυτή την κοινότητα.. χωρίς απάντηση. Τι στο καλό δλδ
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Σίγουρα Μήτσο.. Δεν ξαναασχολουμε..Δεν μπορεί όμως ένας βλάκας να επηρεάζει ...με τέτοιον τρόπο... νέα παιδιά που δεν έχουν ιδέα από αυτή την κοινότητα.. χωρίς απάντηση. Τι στο καλό δλδ
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εμ βέβαια, είναι κ αυτό @linuxilakis...δίκιο έχεις, αλλά που να το βρεις (κ άλλο σοφό αρχαίο ρητό)!!!
Ποια διαχείριση @Alex_MLT, τον ... impreza_sti που banαρε εμένα μετά από πόσα χρόνια μέλος εκεί κ πόσα μηνύματα κ τον @pavlidisc (καλά του κανε αυτουνου του μηλαρά)..αυτοί της διαχείρισης εκεί, είναι πιο καμμένοι από τον καμμένο κ πιο άνι(ω)θοι κ απ τον γατοπίγκο μας...αυτός ο mythozzz δε!! "Θου κυριε φυλακι το στόματι μου"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σίγουρα αν κ νομίζω ότι ήδη το έχουν δεί και σίγουρα θα κάνουν κάποια κίνηση αλεξ
-
Εγώ θα έκανα και μόνος μου αλλά είναι καλύτερα να γίνει "επίσημα". Καταλαβαίνεις τι εννοώ..
=============== Ιουν 24th 2017, 8:21am ===============
Οκ, πάω τώρα γιατί η γυναίκα με αγριοκοιτάζει.. Τα λέμε αργότερα... Παλικάρια και φραγκόκοτες
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0