Αυτό ακόμα κ οι ανιωθοι τον είχαν μπαναρει.. αλλά επέστρεψε. Ρωτήστε τον Ανδρέα το φωτογράφο και τον μηλακια Χρήστο να σας πουν, πως χαλάει τα νήματα παντού
Magic WormHole
-
-
Ο γατοπίγκος δηλαδή, αλλά σε άσχημη εκδοχή...πω πω τρομαχτικό κ σοκαριστικό μαζί!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Την Ελληνικη ρομ ειχα καιρο να την βαλω, το ελεγα απο πιο πριν οτι ειναι ερασιτεχνες της αρπαχτης.
Δεν ειναι του παροντος ομως. Εγω μιλαω καθαρα για ρομ και δεν κρινω τους mod και τους admin
Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ανακατεύονται οι κακόμοιροι αυτοί, μιας κ δεν ανακατεύεσαι εσύ, να καθαρίσεις μια κ έξω...takisfragοκοτίζεις κ συ ή ιδέα μου είναι??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Τελικα takisfragο
κοτίζεις, το βρήκα!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ανακατεύονται οι κακόμοιροι αυτοί, μιας κ δεν ανακατεύεσαι εσύ, να καθαρίσεις μια κ έξω...takisfragοκοτίζεις κ συ ή ιδέα μου είναι??
Με έριξες κι εμένα στα πίτουρα
Xiaomi Mi5s : Σελίδα 51 :: myphone forumὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Σιγα μη σ άφηνα εκτός!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σήμερα ξύπνησα με φοβερή διάθεση και είμαι πολύ χαρούμενος.........παρακαλώ τον Μήτσο για ανακωχή σήμερα!
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ανέβασε βρε το screenshot να δουμε.
Μπες σε twrp απευθείας και κάνε φλας..
Ξέχνα τον updater.
Ο/H takisfrag έγραψε:
Άσε τον updater και μπες με volume + και power κατευθείαν στο recovery και κάνε το iinstall
Ο/H zt654 έγραψε:
Σήμερα ξύπνησα με φοβερή διάθεση και είμαι πολύ χαρούμενος.........παρακαλώ τον Μήτσο για ανακωχή σήμερα!
(Ταιριαζει και εδώ!!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0