Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Xωρίς πλάκα, αν όντως θέλεις και τα Αγγλικά σου είναι καλά, στείλε..Ο/H linuxilakis έγραψε:
Άλεξ βρες μια θέση και για μένα. Σου στέλνω βιογραφικό μέσω pm. Χεχε Καλημέρες ρεμαλια..και Ειρήνη

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Xωρίς πλάκα, αν όντως θέλεις και τα Αγγλικά σου είναι καλά, στείλε..Ο/H linuxilakis έγραψε:
Άλεξ βρες μια θέση και για μένα. Σου στέλνω βιογραφικό μέσω pm. Χεχε Καλημέρες ρεμαλια..και Ειρήνη
Δυστυχώς είναι βλαχοαγγλικα επιπέδου lower του 1991... Μαθαίνω γρήγορα όμως... -
Δυστυχώς, και εγώ νόμιζα ότι ήξερα αγγλικά ώσπου χρειάστηκε να τα χρησιμοποιήσω σε επαγγελματικό επίπεδο στο εξωτερικό..
Βλέπω τι έγραφα πριν 7-8 χρόνια και γελάω με τον εαυτό μου..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Alex αν έχεις καμιά θέση στις αποθήκες του αεροδρομίου μίλα χαχαχαχαχα

-
Μπά δεν μπαίνεις εκεί κρατικά είναι (ακόμα) όλα.
Ολυμπιακή δεκαετία '90 κατάσταση, για να καταλάβεις.
Και εδω Fraport AG.........γελάμε!
-
γι αυτόν λες???Ο/H makis1024 έγραψε:
Όντως τώρα που το λές Γιώργο, έχει λεπτύνει πολύ η φωνή του τώρα τελευταία στο τηλέφωνο.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όσο για τ' αγγλικά που συζητάτε, το παλικάρι εδώ ναι μεν έχει προφορά Αλέξη, αλλά ο Αλέξης μπροστά του έχει μυαλό κότας...bom shakalaka!!
GREEK KODI LIVE TV MOVIES SERIES KIDS SPORTS SUBTITLES MUSIC RADIO EVERYTHING HELLENIC ON KODI ! | Dimitrology
Ξεστραβωθείτε: Dimitrology |PC, Tech, Kodi, Android & iOS Device EnthusiastΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Και εδω Fraport AG.........γελάμε!
Μπα, θα πουληθεί και Αιρ Μάλτα, σε συζητήσεις είναι. Η κατάσταση είναι όμοια με το οτι είχε γίνει στην ολυμπιακή, το αεροδρόμιο όμως δεν νομίζω να το δώσουν με τίποτα. Δεν έχουν και ανάγκη, πλεόνασμα έχει εδώ η οικομομία..
Η εταιρίες επίγειας εξυπηρέτησης λογικά είναι ιδιωτικες, για να τσεκάρω.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μπά δεν μπαίνεις εκεί κρατικά είναι (ακόμα) όλα.
Ολυμπιακή δεκαετία '90 κατάσταση, για να καταλάβεις.

-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Η εταιρίες επίγειας εξυπηρέτησης λογικά είναι ιδιωτικες, για να τσεκάρω.
Μου φαίνεται ότι έιναι πάνω από μια εδώ..
EDIT: AVIASERVE + AIR MALTA
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0