Φόρμουλα πάντως αυτό δεν θυμίζει σήμερα, κάτι σε κυνήγι του savety car. Πάλι καλά που ο Rossi με αποζημίωσε σήμερα.
Magic WormHole
-
-
Κλαταρού ελαστικού συνεχού, ασφαλείας αυτοκινήτου, τσαμπουκά Γερμανού τουτού (Φετελ), αντί για το γκραν Πρι του Μπακού!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Vettel υποστηρίζω αλλά εδώ πρέπει να τιμωρηθεί ο Γερμανός, δυστυχώς.
ΥΓ άλλος περίμενα να τιμωρηθεί και άλλος τιμωρήθηκε από την μοίρα.
Δέκα δευτερόλεπτα τιμωρία ο Vettel, έπεσε στα μαλακά.
Χαχαχα @takisfrag , πολύ κρίμα για τον Hamilton, τον λυπάται η ψυχή μου. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Vettel υποστηρίζω αλλά εδώ πρέπει να τιμωρηθεί ο Γερμανός, δυστυχώς.
ΥΓ άλλος περίμενα να τιμωρηθεί και άλλος τιμωρήθηκε από την μοίρα.
Δέκα δευτερόλεπτα τιμωρία ο Vettel, έπεσε στα μαλακά.
Χαχαχα @takisfrag , πολύ κρίμα για τον Hamilton, τον λυπάται η ψυχή μου.
Δεν ξέρω καν τι έγινε φίλε έλειπα μόλις μπήκα μέσα πιο πολύ λυπάμαι για το motoGP
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@takisfrag
O Hamilton φρέναρε επίτιδες και ο γερμανός τον χτύπησε από πίσω..
Ο Φέτελ τράκαρε επίτηδες τον Χάμιλτον!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
τι χάος έγινε στο γραν πρι του....αλλουνού!!
το άφησα στο 3ο safety car να πάω για μπάνιο και γυρνάω και διαβάζω χαμό!!
άλλο μήνυμα είχα σκοπό να γράψω, αλλά έγινε χαμός στο Μπακού.
ήθελα να σας γράψω για μία από τις ομορφιές της Κω...σας ξεναγώ, νοερώς, το μόνο που θα σας ζητήσω για αντάλλαγμα όμως, είναι να μου αναγνωρίσετε κ να μου καταδείξετε τον κουραμπιέ ανάμεσα από τις τέσσερις φραγκόκοτες: ntCXdjDUVSBi8xL79
* θέση του Πάρκου:
Χάρτες GoogleΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
@takisfrag
O Hamilton φρέναρε επίτιδες και ο γερμανός τον χτύπησε από πίσω..
Ο Φέτελ τράκαρε επίτηδες τον Χάμιλτον!
Kατσε ρε συ Αλέξη με μπέρδεψες ο Hamilton φρενάρει επίτηδες αλλά τον χτυπάει επίτηδες και ο fetel ????
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ναι ρε...αφού κουτούλησε ο γιαρμαναρας πάνω στον εγγλέζο μαύρο κιαρατά που έκοψε επηδηκτικά, πήγε διπλα του ο γιαρμαναράς και του κουτούλησε το....λάστιχο από τα πλάγια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ποινή ο Vettel 10" αλλά ταυτόχρονα ο Hamilton είχε πρόβλημα στην βάση στήριξης του κεφαλιού στο μονοθέσιο και βγήκε αναγκαστικά για αντικατάσταση για λόγους ασφαλείας και μπαίνοντας είχε κάνει η Vettelumba καλούς χρόνους μέχρι να μπεί στα pits για να εκτίσει την ποινή του και βρέθηκε μπροστά από τον Hamilton, γκεγκέ; ;; -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ποινή ο Vettel 10" αλλά ταυτόχρονα ο Hamilton είχε πρόβλημα στην βάση στήριξης του κεφαλιού στο μονοθέσιο και βγήκε αναγκαστικά για αντικατάσταση για λόγους ασφαλείας και μπαίνοντας είχε κάνει η Vettelumba καλούς χρόνους μέχρι να μπεί στα pits για να εκτίσει την ποινή του και βρέθηκε μπροστά από τον Hamilton, γκεγκέ; ;;
Χάθηκε να του δώσουν 10 λεπτάπαντού τσιγκουνιά ρε φίλε !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0