Ομολογώ ότι η ποινή ήταν η μικρότερη δυνατή, ότι και να έκανε ο Hamilton ήταν αδικαιολόγητος ο Vettel, ένας τετραπλός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορεί έτσι να χάνει την ψυχραιμία του. Κρίμα.
Magic WormHole
-
-
Δεν ξέρω τι παθαίνει ο vettel με το safety car δεν είναι η πρώτη φορά που τρώει ποινή
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΊναι ασυγκράτητο το παλικάρι βρε, για αυτό...Γιαρμαναράς με Ελληνική γονίδια...μόνο τη μούντζα μένει να του δείξει κάποιος κ ειναι πλήρης!!!
Ο/H takisfrag έγραψε:
Χάθηκε να του δώσουν 10 λεπτάπαντού τσιγκουνιά ρε φίλε !!!
Μια χαρά ποινή ήτανε Μάκη...σιγά, τι του κάνε...δεν του κάρφωσε κ κάνα μπουκέτο στη μάπα...το λάστιχο του τρίψε λίγο, ανώδυνο εντελώς όμως!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Τι ανώδυνο ρε ξέρεις πόσο κάνει το κάθε λάστιχο ????
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εδω που τα λέμε αυτό που έκανε ο Χάμιλτον ήταν για smackdown αλλά materrazi, το θύμαστε το περιστατικό με τον zidane; xaxaxaxxax!
-
Επειδή δεν τον έφτανε, αλλιώς θα του το φύτευε το μπουκέτο...
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
@demakhs κάνε χώρο εκεί στις αιώρες, έρχομαι.
@MarkosVL εισαι σίγουρος για την αιώρα, με τον Μήτσο δίπλα σε βλέπω πιο πολύ να είσαι από κάτω πάρα πάνω στην αιώρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Επειδή δεν τον έφτανε, αλλιώς θα του το φύτευε το μπουκέτο...
Ρε όπως το είδα αν είχε άνοιγμα εκεί η πίστα θα έβγαιναν έξω και θα άρχιζαν τα σφαλιαρίδια.
Θέαμα το ένα, θέαμα και το άλλο,ο θεατής να ευχαριστιέται, και όλα καλά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H makisfz έγραψε:
Ο/H MarkosVL έγραψε:
@demakhs κάνε χώρο εκεί στις αιώρες, έρχομαι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το χάλασε τον αχωνευτο.. ο Hamilton είναι σαν το Λορένθο στα Moto gp. .
-
Θα του την έχουνε στημένη..περιμένω καλό "θέαμα" στο επόμενο..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0