Άνοιξα μια παγωμένη Amstel για την ώρα χαχα. Είπα, δεν έχω ουσιαστικά λόγο να πάω πέρα του καφέ και αυτό πολύ δύσκολα μιας και έχω καφέ στο ντουλάπι μου στην αποθήκη. Πιο πιθανό να πάω στα ΙΚΕΑ για πίτσες παρά για καφέ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑφου ρε έτσι που το έγραψες ήταν σαν να σου το είχα πεί εγώ.. πόσα ούζα έχεις καταβάσει; Να το νερώνεις το βραδυ, χτυπάει άσχημα με την ζέστη..Ο/H spideman3 έγραψε:
Γέροντα μου τώρα το θυμήθηκες.......!!!!
στο 1:30 δοκιμάζουν ούζο. Η μούρη της κοπελιάς είναι όλα΄τα λεφτά.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Αφου ρε έτσι που το έγραψες ήταν σαν να σου το είχα πεί εγώ.. πόσα ούζα έχεις καταβάσει; Να το νερώνεις το βραδυ, χτυπάει άσχημα με την ζέστη..Ο/H spideman3 έγραψε:
Γέροντα μου τώρα το θυμήθηκες.......!!!!
Αποφεύγεις την αποστολή με αστείες δικαιολογίες μάστορα. Στείλε φωτό από καμία καλή ταμία στα ΙΚΕΑ, τότε..Ο/H MarkosVL έγραψε:
Άνοιξα μια παγωμένη Amstel για την ώρα χαχα. Είπα, δεν έχω ουσιαστικά λόγο να πάω πέρα του καφέ και αυτό πολύ δύσκολα μιας και έχω καφέ στο ντουλάπι μου στην αποθήκη. Πιο πιθανό να πάω στα ΙΚΕΑ για πίτσες παρά για καφέ![]()
Σε όσους ξένους έχω δώσει ούζο πάντως το λάτρεψαν. Από το καλό όμως, όχι αυτά τα πολύ εμπορικά..Ο/H MarkosVL έγραψε:
στο 1:30 δοκιμάζουν ούζο. Η μούρη της κοπελιάς είναι όλα΄τα λεφτά.
Ναι ρε. Εκεί μου έκανε κλίκΟ/H spideman3 έγραψε:
Καλά δεν ξανά άκουσες τον χαρακτηρισμό αυτών ποτέ? Δίποδα ερπετά.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk