Καλά έκανες. Μεγάλος άνθρωπος είναι. Αφου μπορούσες να βοηθήσεις καλά έκανες!
Magic WormHole
-
-
Μωρέ και μεγάλος άνθρωπος και πολυ αρνί. Ο ορισμός του μιλάει η γυναικα μου για μένα κι εγώ συμφωνω.
Even dead i will fight. -
Τον κακομοίρη........ποιός ξέρει τι παντόφλα θα έχει φάει και αυτός!
-
όσοι το παίζανε λαρτζ γατοπίγκο, πριν να μπουν στον χορό, κατέληξαν να τρώνε την μεγαλύτερη παντόφλα....
είσαι ένας απ αυτούς!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δεν το παίζω λαρτζ με τις κοπέλες..........πληρώνουν πάντα τα δικά τους όταν βγαίνουμε και μάλιστα δίχως να το ζητήσω...........αυτή η χειραφέτηση μας έκανε πολύ καλό σε κάποια θέματα!
-
βρε χαϊβάνι, ποιος σου είπε για τις κοπέλες που βγαίνεις...καρμοίρη...τις αφήνεις και πληρώνουν μπρε γυφτάκι???
=============== Ιουν 28th 2017, 11:22am ===============
Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot)
sκληκιάsτηκε....ΤΣΕΚ!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Αυτό που πας να ξυρίσεις το μούσι και η ξυριστική μένει από μπαταρία όταν αρχίζεις πολύ μου αρέσει.
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
και σε άλλη παραλία δεν έλεγε αυτό μπρεεε;
-
το κορίτσι κάνει τα
στον καγγελιάριο ή ιδέα μου είναι?
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
και όπου υπάρχει υποψία αναπτυξης ενός ειδυλλίου, πετάγεται πάντα και μια....ψουψού!!!
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άσε με να καλησπερίσω την κοπέλα, αναιδέστατε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0