Από τα γέλια να υποθέσω................
Magic WormHole
-
-
Όχι βρέ, σε καμάρωνα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μας πήρε χαμπάρι η ομίχλη.
Even dead i will fight. -
Το ξέρω. Προσπάθησα να προειδοποιήσω τον friendzοne expert αλλά...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H zt654 έγραψε:
Ομορφούλα.......όμως! Α τα σωστά να λέγονται!
Γατοπίγκος, πολλά βαρύς κ όχι, με ολίγη... takisfragσκονη!!
Ο/H zt654 έγραψε:
Εγω βγαίνω με πλούσιες κυρίως....................
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
Κινέζοι τι να κάνεις.........τα έχουν αυτά............ασχολείσαι με τα κινητά καιρό, θέλω να πω σ'αρέσει να τα πειράζεις γενικά; Να πειραματίζεσαι με αυτά ή όχι;
Ο/H osalonikios έγραψε:
Γατοπίγκε για κινητά μιλάς;
Σίγουρα;
Ο/H zt654 έγραψε:
Από τα γέλια να υποθέσω................
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ομίχλη πολλή προβλέπεται και επειδή έχω ήδη δύο κίτρινες για μπάνιο δεν το ρισκάρω............
=============== Ιουν 28th 2017, 1:45pm ===============
Bye-bye παίδες! -
* διόρθωση:
Γατοπίγκος, πολλά βαρύς κ όχι, με ολίγη... takisfragοκοτόσκονη.........takisgragοκοκό takisgragοκοκό θα κάνει....την βουρτσίσαμε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Kαλό βόλι γατούλη. Να προσέχεις την αφυδάτωση με αυτή την ζέστη..με την γούνα τα πράγματα θα είναι ζόρικα..
τέτοια ΕΜΦΑΤΙΚΗ προειδοποίηση, ούτε σε μένα δεν μου χει τύχει!!!!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
τέτοιος πέφτουλας, όπως ο γατοπίγκος, ούτε ο Καστοριανός στον ξύπνιο του, ούτε ο κουραμπιές στον, μόνιμο, ύπνο του...πω πω....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ομίχλη έπεσε πάνω από τους παγετώνες. Πως θα βρει ο νιάου νιάου ταίρι τώρα;
-
γιατί πριν ποιος σου πε ότι θα βρισκε?
και το ταίρι του ακομα, θα τον πετούσε απ' έξω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Για όλους υπάρχει ελπίδα. Ολο και κάποια ανιωθη θα έβρισκε να νιαουρισουν παρέα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0