Και μια γεύση από το Air Show Kavala 2017
Magic WormHole
-
-
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα
Ρεμάλια σεβασμό στα νιάτα της τρίτης ηλικίας!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Κοντά στο σπίτι μου είναι το μέρος όπου γίνονται τα air show της Αθήνας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να τα παρακολουθείς.
Την πρώτη φορά, που δεν είχα ιδέα για το σκηνικό, κάναν πρόβες και περνούσαν σχεδόν πάνω από το σπίτι.
Κάνουν διαβολεμένο θόρυβο και είναι πολύ γρήγορα. Με την ...τεράστια πείρα μου στα αεροπλάνα, τα πέρασα για... μαχητικά.
Ξέροντας ότι δικά μας δεν περνάνε πάνω από την πόλη και τόσο χαμηλά, έπαθα ένα πανικό και περίμενα να τα ...αναχαιτίσουν και τάχα πάρει που αργούσαν κιόλας -
Ευρισκόμενος σε μια ταράτσα ενός κτηρίου στην Καμπουλ με γύρω γύρω τίποτα πήρα την απόφαση αφού κανεις δε με βλέπει να βγάλω το αλεξίσφαιρο για να πάρουν λίγο αέρα τα πλευρά μου.
Μετα από λίγο έβγαλα και το χειτώνιο κι έμεινα με το μπλουζάκι.
Μετά ειπα ρε άι σηχτιρ έχω λιώσει εδώ από τη ζέστη.
Οπότε έκατσα στην σκιά από τα τσουβαλάκια και μονο το κεφάλι προεξήχε.Κάποια στιγμή είχα σκια και στο κεφάλι. Αααα λέω ωραίο συννεφάκι.
Το ξανασκέφτομαι αυτό σηκώνω το κεφάλι και βλεπω ένα Apache στα 10μ από το κεφάλι μου.
Διάβαζα και τα γραμματα στην πόρτα. Τόσο κοντά.
Even dead i will fight. -
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Thracia έγραψε:
Καλημέρα κόσμε
I will be back soon
Ελπίζω
ΤΑΝΑΣΙ, κουραμπιές σκέτος κατάντησες...
Μπήκες να ανακοινώσεις ότι θα ... come back soon...ελπίζοντας....
Τέτοια ταχύτητα ήταν προνόμιο μόνο δικό του!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@giwrgosalim , @fog και στους υπόλοιπους που περιμένουν την βαθμολογία των παιδιών τους ή ιδίων σας εύχομαι ότι καλύτερο.
-
εμείς μόνο 29?
είναι δυνατόν?
αυτό είναι αδικία!
λάθος είναι ο χάρτης...το πρωί στις 8, έγραφε 31 το...κοντέρ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά έχω πάθει σοκ. Τρέμω. Το τρολ μου που ίσα που πέρναγε τις τάξεις, διάβασε 6 μήνες και έγραψε 2 19αρια. Σύμφωνα με τις βάσεις των τελευταίων χρόνων και χωρίς τρελλή έκπληξη ανόδου βάσεων 200 μόρια, μπαίνει πανεπιστήμιο Αθήνα στη σχολή που ήθελε
Καλά αποτελέσματα σε όλους παιδιά -
κάτι καλό σημαίνει όλο αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγχαρητήρια και σε σένα και σε αυτόν.....
ποια σχολή?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ειρήνη συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου εμένα 17606 μόρια
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0