Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
τα προξενιά θα χουν μεγάλο ενδιαφέρον...
θα γίνουν συμπεθέρια.... χο χο χο χο
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ...τι καλούληδες που είναι μερικοί μερικοί...προειδοποιούν... Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να κάνω μια ερώτηση ο αρχιτετοιος είπε συγχαρητήρια σε @takisfrag , @fog για τα παιδιά τους? Γιατί έχασα κάποιες σελίδες-α λόγου ότι πήγα να εδώ
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συνχαρητηρια στα παιδια σας @fog , @takisfrag και στον μικρο @giwrgosalim της σκλουληκοτρυπας ο οποιος η εχει χωθει βαθια στην τρουπα για δροσια ή ειναι σε καμια παραλια με τιποτα κοκτειλ παγωμενα και δροσερες υπαρξης παρεα , δεν εξηγειται διαφορετικα που δεν εχει κανει εμφανιση ακομα.Καλη σταδιοδρομια για την συνεχεια και γρηγορη αποφοιτηση.
=============== Ιουν 30th 2017, 12:57pm ===============
Ο/H spideman3 έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση ο αρχιτετοιος είπε συγχαρητήρια σε @takisfrag , @fog για τα παιδιά τους? Γιατί έχασα κάποιες σελίδες-α λόγου ότι πήγα να εδώ
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρηστός Πολίτης.
-
@zanos Νάσαι καλά
@spideman3 Ζεις και συ ένα δράμα... Χάλι, η θάλασσα δροσερή, ο καφές παγωμένος... κουράγιο. -
@fog, @takisfrag Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς για την υπομονη! @giwrgosalim Εμφανίσου μπρεεε να μας πεις τι έκαμνες..................
-
-
Με κάνανε και εμένα plus στο micloud χωρίς να το ζητήσω..........για ένα χρόνο έως 22/06/18........
-
-
22/06 προφανώς και χωρίς να το ζητήσω........μάλλον είναι μέρος promotion.
-
Επιβεβαιώνω. Και μένα σήμερα έγινε 25GB.
-
Η αλήθεια είναι ότι στο σκεφτόμουνα να κάνω αναβάθμιση. Θα κοιτάξω να δω αν έγινε και σε εμένα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0