Ναι μπάνιο δεν έχουν δικαιολογία.........επειδή λέω αλήθειες; Σοβαρά τώρα;
Magic WormHole
-
-
Έλα, οκ. Δίκιο έχεις αλλά ..ηρέμησε. Εκπαιδευτικός είσαι, πιστεύω καταλαβαίνεις ότι όλα είναι θέμα..σωστής διατύπωσης.
Αυτό, κάνει όλη την ..διαφορά!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Το καταλαβαίνω...........αλλά δεν σημαίνει ότι δεν με πείραξε κιόλας όλη αυτή η επίθεση.
-
Αφήστε το Γατοπιγκου κάτω ωρέ. Καλήμερα.
-
Δείτε τι είπε ο Ανέστης..........ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε!
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σεβασμός στους κανονισμούς και σε όσους έχουν επιφορτιστεί με τον καθημερινό έλεγχο της τήρησης αυτών με καθαρά προσωπικό κόστος σε χρόνο
Ο/H Κανόνες Χρήσης έγραψε:
- ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναφορά, ανάρτηση, δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό η με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, η / και οιονδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
=============== Ιουλ 4th 2017, 10:38am ===============
Τραγουδάκι για χαλάρωση..............
- ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναφορά, ανάρτηση, δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό η με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, η / και οιονδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
-
Ναι, έκαναν, ειδικά ο τίτλος και το κείμενο οδηγούσε καθαρή φοροδιαφυγή το οποίο αποτελεί και Ποινικό Αδίκημα...αν δεν θες να το καταλάβεις τότε έχεις σοβαρότατο πρόβλημα κατανόησης.
Ουδεμία προσωπική επιθέσει υπάρχει προς το πρόσωπο σου παρά μόνο προς τα γραφόμενά σου στον οδηγό που ανέβασες, η αποδοχή και η παραμονή τέτοιου οδηγού στο φόρουμ αυτόματα δημιουργεί και την εντύπωση ότι το ίδιο το φόρουμ υποκινεί - προτρέπει σε φοροδιαφυγή άρα δημιουργούνται και ευθύνες για το φόρουμ.
Ξεκόλλα από το δέντρο (οδηγό σου που διαγράφηκε) και κοίτα το δάσος - και τα σοβαρά προβλήματα που θα μπορούσε να δημιουργήσει στο φόρουμ.
Φιλικά πάντα γιατί προφανώς δεν έχεις κατανοήσει το πρόβλημα που άθελά σου μπορεί να δημιουργούσες -
Εσύ μασάς πριν μιλήσεις-γράψεις ?
Αφού είσαι και καθηγητής γνωρίζεις πολύ καλά τι σημαίνει αναθεώρηση γραπτού...ομοίως κι εδώ υπήρξε κάτι ανάλογο...πόσο πιο απλό.
Γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά ? -
Τον διάλογο με τον Bodai το είδες ή έχασες και εσύ το δέντρο; Τεσπα τέλος εδώ ας σταμτήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν παιδιά. Τέλος είναι τέλος!
-
Ε σταμάτα τότε...και κάτι ακόμα...το ότι κοινοποίησες δημόσια προσωπική συνομιλία το θεωρείς σωστό ?
-
Δεν λέω τίποτα άλλα γιατί θα πικραθούμε. Καλή σου ημέρα.
-
Να πικραθούμε φίλε μου...εκτός και εάν δεν σου αρέσει ο αντίλογος-διάλογος παρά μόνο ο μονόλογος...
Μέχρι στιγμής πέφτεις από το ένα ατόπημα στο άλλο...αν και σου απαντάμε με επιχειρήματα, δεν έχεις δώσει ούτε μία πειστική απάντηση με επιχειρήματα τουλάχιστον σε εμένα γιατί έχεις-είχες κάπου δίκιο.
=============== Ιουλ 4th 2017, 11:06am ===============
Δώσε όσα dislike θες...αυτό δείχνει ότι όπου δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τους άλλους με ατράνταχτα επιχειρήματα ή δεν μπορείς να επιβάλεις την μονόλογό σου απλά πετάς λάσπη μπας και κολλήσει.
Τιμή μου και καμάρι μου το dislike σου -
@zt654 το πρόβλημα σου είναι με μενα προσωπικά και ενώ σε προτρέπω να το συζητήσεις μαζί μου με προσβάλεις δημόσια. Με αποκορύφωμα την δημοσιοποίηση προσωπικών μου δεδομένων.
Σε προτρέπω να σταματήσεις εδώ, και αν θέλεις το οτιδήποτε να απευθύνεσαι σε μενα μόνο προσωπικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0