Magic WormHole
-
-
Tι, ξανα BAN?
Εντός ολίγων ωρών?
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ......ποιος Ντόναλντ, ποια ΑΜΣΤΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Tι, ξανα BAN?
Εντός ολίγων ωρών?
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ......ποιος Ντόναλτν, ποια ΑΜΣΤΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 BAN στο ίδιο πρόσωπο, και ελπίζω να είναι τα τελευταία. -
"νομιζω το κεφαλι θα ανοικσει και ο εγκεφαλοσ μου από μεσα θα πετακσει για φεγγαρι
"
ήμουν σίγουρος, πως αυτό το χε γράψει το ΓΑΤΟΠΙΓΚΟ με τον 3ο, καινούριο λογαριασμό του, πριν banιαριστεί για τρίτη φορά, αλλά, ΟΧΙ......άλλο γατοπίγκο, άλλης ράτσας, είναι:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Tι, ξανα BAN?
Εντός ολίγων ωρών?
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ......ποιος Ντόναλτν, ποια ΑΜΣΤΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 BAN στο ίδιο πρόσωπο, και ελπίζω να είναι τα τελευταία.
Όλοι το ελπίζουμε γιατί μας χαλάει την διάθεση
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ποιά διάθεση ρε μας χαλάει...έχει πάρει φωτιά το θέμα...πας καλά και συ...πρέπει να σε μπανάρω, χαλάς την πιάτσα...
το ΑΝΙ(Ω)ΘΟ, δε νιώθει....οι Αμερικάνοι, Μεξικάνοι κλπ βρήκαν ευκαιρία να πεταξουν τα ληγμένα χημικά, οι υπόλοιποι παρακολουθουμε, ασφαλείς, μέσα από τις τρούπες μας, το γατοπίγκο θα φτιάχνει κάθε ώρα καινούριο λογαριασμό, θα μπανάρεται αυτόματα και....η ζωή συνεχίζεται!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα βρεί τρόπο να τρουπώσει πάλι, αυτός χωρίς το φόρουμ θα πέσει σε κατάθλιψη, είναι ικανός να μετακομίσει, να αλλάξει ταυτότητα, να κάνει πλαστική επέμβαση αλλαγής φάτσας, δακτυλικού αποτυπώματος κ. τ. λ
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Την απεργία πείνας την κάνετε σαν το ραμαζάνι, εσείς;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Τί έγινε παλικάρια;
Όλα καλά;
Πού αλλάζω; Να κάνω και εγώ μία βουτιά...
ΩΧ! Συγγνώμη...εεεεε....χμμμμμ...εεεχμμμμμ....
Στην πισίνα δεν ήρθα; Μήπως είμαι σε λάθος σημείο;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
εδώ τα καλά μπάνια...καλά ήρθες Χρήστο-LG G4 but still a XIAOMI fanboy...
, μην σκάς...
πάντως, το πίγκο το είχε ανάγκη το μπανάκι, το γατο πάλι όχι...
οι διοίκησις ήταν αυστηρή όπως και να χει.
με τέτοιο θερμικό σοκ που πέρασε τις τελευταίες μέρες το μισό γατοπίγκο, το πίγκο δηλαδή και πάλι καλά...και λίγα είπε και λίγα έκανε.
κατανόησις βρε παιδιά...κατανόησις, συμπόνοια, ομόνοια και κάνιγγος!!
αν και το χε προβλέψει και αυτό ο σοφός γέροντας: "στο τέλος, μόνο τα βρωμερά σκλήκια θα επιζήσουν από τον χαμό"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0