Magic WormHole
-
-
-
Καλημέρα στο λασπολακο
-
Να πω καλημέρα ή έχει ακόμα πένθος η τρούπα;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πρωτη φορά το πρωι με το καφέ δεν είχα να διαβάσω τρεις τεσσερις σελιδούλες και μου κακοφάνηκε. Άρε γάτε τι μας έκανες
Καλημέρούδια συντρόφια
-
Καλά είχε και ημιτελικό σαρβαιβορ εχτές για να βάλουν στον τελικό αυτούς που είχαν αποφασίσει στην παραγωγή δύο μήνες πριν. Τρομερή αγωνία για το αποτέλεσμα του ημιτελικού. Κατά τα άλλα, βλέπω ότι όντως έχει ακόμα πένθος εδω. Οκέι. Τα λέμε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Το πλήγμα ηταν βαρύ, το σοκ ακόμα μεγαλύτερο.
-
μόνο σοβαρές απαντήσεις, παρακαλώ.
είμαι σύνδρομος στην cosmote με cosmote tv.
με πήρε η forthnet-nova να γίνω δικός τους σύνδρομος...i do...τους ειπα...με 26 ευρουλάκια...τηλέφωνο-ίντερνετ-κινητά-full pack (δώρο) για έξι μήνες!
καπάκι παίρνει ο ote να μου πει πως έχω συμβόλαιο για την tv μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 κ για το τηλέφωνο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018 και πως θα πληρώσω τέλος διακοπών, πέναλτι κ.λ.π.
ως γνήσιος σκώληκας, τους είπα φυσικά κ δεν θα πληρώσω μία που να χτυπιέστε κάτω και μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από την τρούπα, όσα πέναλτι και να βαρέσουμε!
γνωρίζει κάποιος να μου τεκμηριώσει υπεύθυνα εάν αυτά τα τέλη διακοπών, πέναλτι, κόρνερς, αράουτ(πλάγιο άουτ) κλπ είναι μπαρμπούτσαλα και είναι όντως παράνομα, καταχρηστικά κλπ για να .... μη με βασανίζουν τόσες πολλές τύψεις που θα το τερματίσω στις τηλεπικοινωνίες που θα ακολουθήσουν μεταξύ μας, καθώς και με τα δικηγορικά γραφεία που θα βάλουν να με απειλήσουν κλπ κλπ????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα στην τρύπα πρώτη μέρα χωρίς γάτο πίγκου. Το πρώτο μέρος του ύπουλου σχεδίου του αρχιτέτοιου ολοκληρώθηκε ακολουθεί ο έτερος σφετεριστής της εξουσίας άραγε?
-
Υπεύθυνα ΔΕΝ ξέρω, κοινώς δεν έχω προσωπική εμπειρία. Για tv/nova δεν έχω ιδέα.
Ένα αράουτ όμως θα το ρίξω.
Στη δικαιολογία σε εταιρίες τηλεφώνου/internet ότι έχω συμβόλαιο ακόμη για χ καιρό, η μόνιμη απάντηση που παίρνω είναι πως αυτό είναι καταχρηστικό, δεν ισχύει και θα το ....αναλάβουν αυτοί.
ΔΕΝ ξέρω αν όντως μπορούν να το φέρουν εις πέρας χωρίς να με ζαλίσουν δικηγόροι και να μελετάω άρθρα και νούμερα ή να πληρώσω, γιατί δεν το έκανα.
Ένα πρόχειρο αρθράκι σχετικά Η καταχρηστικότητα των όρων στα συμβόλαια τηλεφωνίας: Ξέρουμε πραγματικά τι υπογράφουμε; | Επιχειρήσεις & Know-how - επιχειρώ | epixeiro.gr αλλά πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου.
Μάλλον έχεις τρέξιμο μπροστά σου -
Καλημέρα συντρόφια...Μαύρες μέρες ζούμε!!!
Χωρίς Ζήση μαύρη η ζήση...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Όταν διακόπτεις συμβόλαιο που έχει υπογραφεί για ορισμένο χρόνο έχει πέναλτι. Εκτός εάν οι όροι παραβιάστηκαν καταχρηστικά από την άλλη πλευρά. Πχ αιφνίδια αύξηση που δεν αναγράφεται στο συμβόλαιο. Εκεί το ακυρώνεις χωρίς πέναλτι. Κατά τα άλλα αν δεν υπάρχει αλλαγη είσαι υπόχρεος αν το σπάσεις εσύ σύμφωνα με τους όρους που πρέπει πάντα καθαρά να αναγράφονται. Αλλιώς περιμένεις την λήξη του και μετά κινείσαι. Για αυτό λέγεται συμβόλαιο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0