Magic WormHole
-
-
-
Καλημέρα παιδιά. Καλή δουλειά σε όσους ξεκίνησαν την μέρα ή ξεκινάνε σε λίγο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημερα παιδιά!! Τα πιο σημαντικά δν γράφετε!! Χτες είχε τελικό και νίκησε ο Ντάνος!!! Ν ενημερωθούν κ όσοι κοιμήθηκαν!
-
Καλημέρα Δήμητρα, καλά που έχουμε και εσένα και μαθαίνουμε τίποτα εδώ στη ξενιτιά. Οι σπιτονοικοκυρηδες εδώ είναι σε λευκή απεργία (με μικρά διαλείμματα) δεν δεν έχουμε ούτε μαγκαζίνο ούτε τίποτα πια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@spiderman ωραία profile pic! Παιδιά ακόμα και στο "πένθος" πλάκα έχετε!! Όσο για το αν προσβάλει το νήμα σας το φόρουμ νομίζω κ μόνο από τον τίτλο και την περιγραφή είναι ξεκάθαρο ότι είναι απλά γ χαβαλε!
-
Ελπίζω Δήμητρα ότι μετά το μνημόσυνο και τα κόλλυβα στα εννιάμερα του μακαρίτη γατοπίγκο να στρώσει λίγο. Αν και καλοκαιράκι είναι, τα πράγματα ήταν πολύ ήσυχα και πριν το.. δυστύχημα.
Ρε απεργοί ακούτε; Να είναι φρέσκα τα κόλλυβα στο μνημόσυνο, όχι ότι περίσσεψε από το προηγούμενο, έτσι;
Ο/H takisfrag έγραψε:
την υπογραφή βλέπω, λάου λάου το πας να την μεγαλώσεις κι άλλο!
(ξέρω, γελάω ήδη, που θα πας πίσω στο μήνυμά σου για να το ξαναδείς...)
@dimitra1417 μην τα κάνεις αυτά και του δίνεις αβάντα του παλιοΜπΆοΚ.. ούτε με τα κοπλιμέντα για το άβατάρ του, ούτε με τα σχόλια για το σερβάϊβορ...αν κ πρέπει να ξεχαρμάνιασε χτες και προχτές με την Λαουρίτα του!!!
ωωωωωωωωωωωωωω, τώρα το είδα το άβαταρ που εκθειάζεις....το θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα ρεμάλια. Τούρτα κόλλυβα παγωτό θέλω για τη κηδεία.
-
Καλημέρα Μάρκο..πως ήταν ή βάρδια?
Να βάλουμε στο μενού και σμούθι Μάνγκο που μου αρέσει;
Ρε Μάρκο πως γίνεται το μυαλό σου να είναι πάντα στο φαγητό? Να το κοιτάξεις..... Στον αρχισκωληξ είναι αλλού....Καντού κάνα μάθημα Μητσοοοοοοο
-
Στη βάρδια είμαι. 4 σχολάω. 1 και σήμερα. Μετά θα κάτσω ενα 10ημερο να ηρεμήσω.
Βάλε κσι σάλτσα μπύρας.
@linuxilakis
Παντού χρειάζεται ένας που σκέφτεται μόνο το φαΐ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0