Magic WormHole
-
-
Εγω τι να πω 1,97 σαν τις μπανανες (υψος)
=============== Ιουλ 7th 2017, 6:06pm ===============
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν μ΄ άρεσαν @MarkosVL είναι πολλή μικροκαμωμένα και πως θα χωρέσω ο άνθρωπος 1.93cm και 107kgr?
Χρηστός Πολίτης.
-
Ρε θα σοβαρευτείτε καθόλου?
Λέγετε, ποιο είναι το καλύτερο κινητό..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ρε θα σοβαρευτείτε καθόλου?
Λέγετε, ποιο είναι το καλύτερο κινητό..
Χρηστός Πολίτης.
-
Το καλύτερο κινητό είναι σχετικό Μήτσο, ο καθένας με τα γούστα του.
-
-
@spideman3
Ξέχασες και τα έξτρα ασύρματα ακουστικά,άλλη μια 160άρα εκεί.
@demakhs
Τώρα χωρίς πλάκα σκουληκάρχη, κατα την γνώμη μου, και αυτό που θα έπαιρνα για εμένα, είναι το Huawei P10 Plus (6GB/128GB).
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μια σταλιά δροσιάς στην τρύπα ......... το μαγκαζίνο
Η κρυμμένη όαση της Πελοποννήσου -Το φαράγγι με τις 15 λίμνες και τον καταρράκτη των 25 μέτρων [εικόνες] | iefimerida.gr
Δείτε τα πρώτα πλάνα από το πάρτι του Survivor
Κρήτη: 83χρονος πέθανε μέσα σε... οίκο ανοχής | E-Radio.gr Ειδήσεις
Αρκούδα εισβάλει σε σπίτι σε αναζήτηση... νυχτερινού σνακ
Ο Χάρλει και ο Ντάβιντσον. Οι δύο φίλοι που δημιούργησαν την διάσημη εταιρία μηχανών σε μια καλύβα. | Sugklonistiko
Παππούς ζωγράφισε το παλιό αλφαβητάρι σε σχολείο της Πάτρας - Τι λες τώρα;
Πολίτες αξιολογούν 900 χώρους πρασίνου
Οι Ελλήνες Anonymous έριξαν την ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας και έκαναν τον Ερντογάν «Γκόλουμ» – διαφορετικό
tromaktiko: Επίπολη: Η γυναίκα που ντύθηκε άνδρας για να λάβει μέρος στον Τρωικό Πόλεμο -
Εκει κοντα ήμουνα κ εγώ Alex!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εκει κοντα ήμουνα κ εγώ Alex!!
Χρηστός Πολίτης.
-
To unbox or not to unbox, this is the question.
-
Δεν είναι δικό μου ρε...ο σαμσουνακιας που μου γρουσουζεψε το κινητό μου κ έπεσε κ έσπασε η οθόνη ψάχνει...του σπασε κ αυτουνου το s7 edge..
...κ ψάχνει κάτι γύρω στο 800-ρι κ ανω!!
"Οθόνη εγρουσουζεψες, οθόνη θα σπάσεις!!!"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0