Διαφήμιση

Magic WormHole

• Το πας φιρι φιρι για να πας να του κάνεις παρέα του γατοπίγκου ινσπέκτωρας!!

OFF TOPIC ALERT!!!

OFF TOPIC ALERT!!!

OFF TOPIC ALERT!!!

:monster: :monster: :monster:

Οι κανόνες στην τρούπα είναι συγκεκριμένοι κ απαράβατοι:
      "δεν υπάρχουν κανόνες!!!"
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• καλα δεν διάβασα τι έγινε γιατί δεν προλαβαίνω. @derveni έχω καιρό να διαβάσω τι έχει γίνει.κανονες υπάρχουν και υπάρχουν για όλους. :whistling:
    • Φάγανε το αγαπημένο, όλων, γατοπίγκο ρε φίλε @esy4321....το διαννοείσαι αυτό? :o

Το άκακο, ευαίστητο, ανι(ω)θο γατοπίγκο μας!! ;(

Το στείλανε για banιο για ένα μήνα κ ξέρεις πόσο απεχθάνονται το νερό τα γατο...διπλή κ βασανιστική η τιμωρία...εξοντωτική θα έλεγα!! :shock:

• Διαφήμιση
    • Καλά ρε σεις ο ινσπέκτωρας δεν είχε πεί ότι θα μπάινει μόνο γιά κανένα μπρικάρισμα;;;
      Εχουμε τίποτα μπρικαρισμένο στην τρούπα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;; :lol: :lol: :lol: :lol:
      Οι παρόντες εξαιρούνται :mrgreen:
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Θα άλλαξε γνώμη και μπαίνει για κους κουσακι.. Η για να μας πει για τους κανόνες . Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση πως κατάφεραν να βγάλουν τον γάτο εκτός εαυτού.. Τόσο καιρό προσπαθεί ο Μήτσος και δεν τα κατάφερε. Οπότε πρέπει να παίχτηκαν πολλά στο παρασκήνιο. Σε κάποια φάση δεν τον αναγνώριζα,ειλικρινά.. Άνευ λόγου δεν το λες σίγουρα. Πάντως ινσπεκτορ οι κανόνες υπάρχουν αλλά αλλάζουν κιόλας διότι σε ένα ζωντανό οργανισμό δεν μπορείς να είσαι μονολιθικος γιατί θα καταντήσεις παλαιολιθικος. Στο τέλος πάντα πρέπει να γίνεται η προσαρμογή σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές του ζώντος οργανισμού. Αλλιώς θα είχαμε τους ίδιους κανόνες από ιδρυσεως. Ακόμα και στην δικονομία οι κανόνες επιδέχονται ερμηνείας δεν είναι στατικοί... Αυτα

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
    • @demakhs Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου ? βλέπω καθημερινά κάνετε επιθέσεις λεκτικές στην ομάδα διαχείρισης με υπονοούμενα στον @MIUI_ART @NasDriver κ.λ.π. @EGW4321
      Έτσι μπράβο βλέπω ότι αποδέχεσαι τους κανόνες εξάλλου για να λειτουργήσει κάτι σωστά και σοβαρά πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους, και να επιβάλλονται η ανάλογες πειθαρχικές ποινές, είδα αυτές τις μέρες απίστευτα πράγματα να λέγονται και να γράφονται, πολλοί από εσάς εδώ μέσα στο νήμα ( δεν θα αναφέρω ονόματα ) γράφεται και εκεί π.χ. myphone.gr/ αφού είστε παλικάρια γράψτε και εκεί έτσι! θα σας σουτάρουν αμέσως και δεν θα καταλάβετε σας πληροφορώ και διαγράφουν και τα μηνύματα σας. Βέβαια δεν θα αναλάβω εγώ να υπερασπίσω την ομάδα διαχειρίσεις όταν και οι ίδιοι γράφουν εδώ π.χ. @fog μετά ας μην αναρωτιούνται κάποιοι γιατί έγινε αυτό το σκορποχώρι. Συμπέρασμα αν και συμφωνώ να υπάρχει νήμα χαλάρωσης και χαβαλέ αλλά βλέπω έχετε παραγνωριστεί με τους moderator και δεν μαζεύεται το μαγαζί που λέμε, δεν θα μιλήσω αν ήταν δίκαιοι η ποινή που επιβλήθηκε στα παιδιά, αν και προσωπική μου άποψη πρέπει να είναι σκληρή σαν πρώτο ban αν έχει κάποιος να είναι 2 μήνες, και το επόμενο τουλάχιστον 6 με το ερώτημα της διαγραφής, έτσι λειτουργούν παντού τα forum σε όλο τον κόσμο πλην Ελλάδας βέβαια.Θα ήθελα να δω καλόπιστες κριτικές και απαντήσεις αλλά δεν νομίζω να πάρω πειστικές απαντήσεις, και στο φινάλε όποιος διαφωνεί ρε παιδιά αποχωρεί η ζωή είναι πολύ απλή βρε Καρντάσια.
    • Διαφήμιση
    • Off topic alert!!!

Off topic alert!!!

Off topic alert!!!

Φρουρα!!!

Φρουρα!!!

Φρουρα!!!

(Μολις τελειώσει ο Spiderman που βλέπω στο θερινό σινεμά, θα διαβάσω το μήνυμα σου, θα οργανωθώ κ θα συγκαλέσω άμεσα έκτακτο στρατιωτικό συμβούλιο για τις επικίνδυνες, ασσύμετρες απειλές που προβάλλουν στον ορίζοντα)

• Παλικάρια αρχίζουμε και ξεφεύγουμε και ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ. Σοβαρά. Οι κανόνες είναι κανόνες και οι νόμοι νόμοι. Τέλος κουβέντας σε αυτό. Από την άλλη, το ότι ξέφυγε η κατάσταση δεν έχει να κάνει με εμάς. Ας ξεκαθαριστεί σε ποια νήματα υπάρχει ανοχή, σε ποια κατηγορία δεν υπάρχει καμία, για να τελειώνουμε. Κατά την γνώμη μου και από ότι καταλαβαίνω, ότι είναι μέσα στον καφενέ, είναι πιο "χαλαρό". Στα υπόλοιπα νήματα που έρχεται κόσμος για βοήθεια, πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Έχω και εγώ κάποιες φορές ξεφύγει, το παραδέχομαι. Αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα λέγοντας ότι φταίει το ότι έχουμε.. παραγνωριστει.
      @derveni, φιλικά πάντα. :)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H derveni έγραψε:

@demakhs Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου ? βλέπω καθημερινά κάνετε επιθέσεις λεκτικές στην ομάδα διαχείρισης με υπονοούμενα στον @MIUI_ART @NasDriver κ.λ.π. @EGW4321
      Έτσι μπράβο βλέπω ότι αποδέχεσαι τους κανόνες εξάλλου για να λειτουργήσει κάτι σωστά και σοβαρά πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους, και να επιβάλλονται η ανάλογες πειθαρχικές ποινές, είδα αυτές τις μέρες απίστευτα πράγματα να λέγονται και να γράφονται, πολλοί από εσάς εδώ μέσα στο νήμα ( δεν θα αναφέρω ονόματα ) γράφεται και εκεί π.χ. myphone.gr/ αφού είστε παλικάρια γράψτε και εκεί έτσι! θα σας σουτάρουν αμέσως και δεν θα καταλάβετε σας πληροφορώ και διαγράφουν και τα μηνύματα σας. Βέβαια δεν θα αναλάβω εγώ να υπερασπίσω την ομάδα διαχειρίσεις όταν και οι ίδιοι γράφουν εδώ π.χ. @fog μετά ας μην αναρωτιούνται κάποιοι γιατί έγινε αυτό το σκορποχώρι. Συμπέρασμα αν και συμφωνώ να υπάρχει νήμα χαλάρωσης και χαβαλέ αλλά βλέπω έχετε παραγνωριστεί με τους moderator και δεν μαζεύεται το μαγαζί που λέμε, δεν θα μιλήσω αν ήταν δίκαιοι η ποινή που επιβλήθηκε στα παιδιά, αν και προσωπική μου άποψη πρέπει να είναι σκληρή σαν πρώτο ban αν έχει κάποιος να είναι 2 μήνες, και το επόμενο τουλάχιστον 6 με το ερώτημα της διαγραφής, έτσι λειτουργούν παντού τα forum σε όλο τον κόσμο πλην Ελλάδας βέβαια.Θα ήθελα να δω καλόπιστες κριτικές και απαντήσεις αλλά δεν νομίζω να πάρω πειστικές απαντήσεις, και στο φινάλε όποιος διαφωνεί ρε παιδιά αποχωρεί η ζωή είναι πολύ απλή βρε Καρντάσια.
      Καρντάσι προς τι αυτό το παραλήρημα; Αν υπήρχαν καθημερινές λεκτικές επιθέσεις και υπονοούμενα προς την ομάδα Διαχείρισης δεν θα υπήρχε και απάντηση και ban-άκια;

Νομίζω αρκεί η πιο κάτω παράθεση--->--->--->

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Σας ενημερώνω πως σε αυτό το thread μπορείτε να βγάλετε τα μάτια σας.

Ο/H derveni έγραψε:

Ο/H EGW4321 έγραψε:

καλησπερα στον λαό.ρε σεις το γατοπιγκου κάνει τα καλοκαιρινά του μπανάκια; δεν το ήξερα ότι σε αυτό το φόρουμ στέλνουν και τζάμπα διακοπές.
      Εσύ στο σπίτι σου δεν έχεις κανόνες ?? αφού λογικά έχεις έτσι ισχύει και εδώ, εκτός αν έχεις άγνοια των κανόνων που σημαίνει δεν τους έχεις διαβάσει καν.
      Γιατί αυτό μου φαίνεται σαν απρόκλητη επίθεση;;; :roll:
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.