....αρκει να έχεις κ απ αυτά!!!Ο/H takisfrag έγραψε:
..... και ο κάθε ένας μπορεί να παραθέσει τα επιχειρήματα του

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού....αρκει να έχεις κ απ αυτά!!!Ο/H takisfrag έγραψε:
..... και ο κάθε ένας μπορεί να παραθέσει τα επιχειρήματα του
@EGW4321 Λάθος διαβάζεις την επιθετικότητα Καρντάση και δεν αναφέρθηκα προσωπικά, απλά υπενθύμισα τους κανονισμούς του forum και δεν αναφέρθηκα σε δικά σου post, είναι καλοκαίρι σκότωσε την μύγα και μην μυγιάζεσε γιατί θα με βάλεις σε κόπο να ψάξω τα post σου αν και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας καν και δεν θέλω, ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν έχω σκοπό να τον χαραμίσω, πάμε στο άλλο, καλή καρδιά υπάρχει να ξέρεις και χωράει όλους όσους καλοπροαίρετα μιλάνε εδώ, τώρα όσων αφορά αυτό το << θυμάστε οι από πάνω ότι χωρίς τους από κάτω δεν υπάρχει κορυφή >> είμαι καταξιωμένος στον χώρο μου να το γνωρίζεις αυτό, και ουδέποτε αναζήτησα τίτλους εδώ μέσα να ξέρεις, και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας,Ο/H EGW4321 έγραψε:
νομιζω ότι έχω να μπω πάρα πολύ καιρό και διακρίνω μια επιθετικότητα προς το άτομο μου άδικη νομίζω.δευτερον ψάξε όλα τα ποστ μου μέσα στο φόρουμ και δες που κάνω χαβαλε και αν έξω από εδώ ενόχλησα ποτέ κανέναν.και τρίτον καλή καρδιά να έχουμε όλοι αλλά να θυμάστε οι από πάνω ότι χωρίς τους από κάτω δεν υπάρχει κορυφή.