μπραβο ρε παλικαρε χωρίς ειρωνία ψάξε και τα ποστ μου γιατί θα μας απαντήσεις κιόλας γιατί όταν λέγαμε για κάποιο bug δεν απαντούσε και κανένας.ολοι είναι καταξιωμένοι κάπου να ξέρεις αλλά ότι καθόμαστε όλοι μαζί στο net και περνάμε την ώρα μας και κάνουμε χαβαλε δεν νομίζω ότι θίγει ή προσβάλει κανέναν.και μην ξεχνάς η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω.το επίπεδο της σκουληκοτρυπας είναι άρτιο.
Magic WormHole
-
-
Βασικά μόλις γύρισα και ετοιμάζομαι για σουβλάκια (ξανά)
Χαλαρώστε, υγεία πάνω απ' όλα
-
@makis1024 Μάκη δεν αντιλαμβάνομαι το μια άτυχη στιγμή του @derveni που την είδες αυτήν ?? και το << βασιλικότεροι του βασιλιά >> δεν σου έδωσα ποτε το δικαίωμα αυτό νομίζω, και ενώ με προσβάλλεις συνεχίζεις και λες << με εκτίμηση πάντα στο πρόσωπό σου και όλων των υπολοίπων διαχειριστών >>
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Βασικά μόλις γύρισα και ετοιμάζομαι για σουβλάκια (ξανά)
Χαλαρώστε, υγεία πάνω απ' όλα
Να' χουμε την υγειά μας να τρώμε σουβλάκια !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα σας προσυλητίσω ρε χαλβάδες, στη θρησκεία του κάρβουνου.

-
Ο/H demakhs έγραψε:
Επειδή χαλιεται ένας κουραμπιέ, που προσπαθεί να κάνει όλη την τρούπα να χαλαστεί, νομίζεις θα του κάνουμε την χάρη κ θα χαλαστούμε, πως μας κόβεις??
Οξω από την τρούπα κ τελειώνει η υπόθεση!!!
Λείπει κ ο βόρειος λαχανοντολμας, που χει δικαιώματα διαχειριστή, ως ο δημιουργός του ρε γμτ, αυτομπαναριστηκε κ αυτός ο ... κουνουπίδης!!
Με διώχνεις για να καταλάβω ;;;;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν έχει σουβλατζιδικο εδώ. Πίκρα.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Όλοι μας κάποια φορά έχουμε άτυχες και κακές στιγμές.
Όταν όμως συμβαίνει αυτό, και το βλέπουμε, ας μην διστάζουμε να καταφεύγουμε στην πλουσιότατη Ελληνική γλώσσα, με τι πολλές υπέροχες λέξεις που έχει.
Μια τέτοια λέξη είναι λέξη Συγνώμη
Display Spoiler Και τώρα ας κλαπακιάσω την γαβάθα με την υπεροχη σαλάτα, από τα υπέροχα ζαρζαβατικά μου (Ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά κέρατο, ελαιόλαδο παραγωγής μας)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
θα πω καληνύχτα γιατί έχω πάλι δύσκολη μέρα αύριο και δεν ξέρω πόσες ώρες θα δουλέψω.καλη συνέχεια στον λαό και καλά να περνάτε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

)!!!