Καημερα στη τρου(μ)πα
Χρηστός Πολίτης.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝα κι άλλος επιθεωρητής. Σωστος,άλλα με διακριτικότητα πάντα για να μην αλλάξει κωδικούς και ψαχνεσε μετά.Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν ανακατεύομαι στο τι κάνει όσο τηρεί τους κανόνες που έθεσε. Και παρακολουθώ από υπολογιστή που μπαίνει (google, vider, youtube) fb κτλπ δεν έχει τις τα απαγόρευσα τονίζοντας τους κινδύνους χρήσης από παιδιά.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H Thracia έγραψε:
Goooooood morning!![]()
Χθεσινή διαπίστωση.
Τελικά φέτος στις παραλίες δεν έχει ξεκ@λ@![]()
Τα μαγιό ήταν όλα inκ@λ@!
Τάκη έχω πάρει πιο παλιά την ίδια και σε HD και σε FHD εκδόσεις από αλί αλί (την μοίρα μου) εξπρές.. κάτω από εικοσάρικο κάθε φορά. Για τα λεφτά, οκ ποιότητα η FHD, χάλια μαύρα η HD. Πρόβλημα ή μικρή μπαταρία, τραβάει ένα μισάωρο βίντεο το πολύ. Αν μπορείς να βρεις έξτρα μπαταρίες να αγοράσεις θα είσαι οκ, εγώ δεν ασχολήθηκα. Θα είναι οκ και η 4Κ,μην περιμένεις όμως ποιότητα κάμερας καλού κινητού. Ανέβασε κανένα δείγμα να δούμε αν μπορείς..Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλημέρα σύντροφοι και συντρόφισσες !!!!!
Εχθές παρέλαβα από αποθήκη Αγγλίας σήμερα θα κάτσω να το τεσταρω να δω εάν αξίζει τα 35 ευρώ
Kαλο δουλευτη και καλες φωτογραφιες και θυμησου τις οδηγιες της Ειρηνης.Μπας και σταματησει ο αλλος να σκουληκο-κοκορευεται με τις "παλιοφωτογραφιες" που ανεβαζει.Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλημέρα σύντροφοι και συντρόφισσες !!!!!
Εχθές παρέλαβα από αποθήκη Αγγλίας σήμερα θα κάτσω να το τεσταρω να δω εάν αξίζει τα 35 ευρώ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk