Πω πω πω τι ζέστη είναι αυτή ρε πιΔιά ....
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο πρώην @@-τος πήρε μια γεύση...είχαμε ... live streaming!!!!
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ξέρω άργησα παιδιά αλλά τι να κάνω την έκανα για δουλειά και ξεχάστηκα. Πάρτε μια μυρωδιά από το μαγκαζίνο:
Αυτή ψηφίστηκε ως η καλύτερη πόλη του κόσμου για το 2017
10 εκπληκτικοί φυσικοί τρόποι για να κρατήσετε μακριά τα κουνούπια, όλο το καλοκαίρι!
File:Corinth Canal construction.jpg - Wikimedia Commons
ÍÜîïò: Ôï êåßìåíï óå ôéìïêáôÜëïãï ôáâÝñíáò ðïõ êÜíåé ôïí ãýñï ôïõ äéáäéêôýïõ | ATHENS PARTY | ÍÝá
QUIZ - 7+1 ερωτήσεις που αποκαλύπτουν αν είσαι αφέντης/ντρα ή υποτακτικός/η στο κρεβάτι | E-Radio.gr Κουίζ
6 Ανεξιχνίαστα εγκλήματα που παραμένουν μυστήριο! | Aggouria.net -
Τα κουνούπια εδώ και 2-3 χρόνια έχου αγριέψει. Δεν τα πιάνει τίποτα.
Από αυτά που λέει στο άρθρο ίσως μόνο ένας ισχυρός ανεμιστήρας.
Ισχυρά απωθητικά σε μεγάλες ποσότητες κάτι κάνουν. Επίσης κάποιες "λάμπες" που τα προσελκύουν και τα τσουρουφλίζουν.
Εγώ γενικά υποφέρω από τα κουνούπια. Δεν τολμάω να ξεμυτίσω χωρίς προστασία!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Το κορυφαίο υπερόπλο για εξολόθρευση και των πιο ..σκληρών κουνουπιών είναι οι λάμπες με ενσωματωμένο ανεμιστήρα που τα τραβάει μέσα και τα καίει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Φέτος τα κουνούπια είναι ανυπόφορα. Μόνο με ανεμιστήρα ψιλοπαλεύεται. Ούτε το μπάνιο σε autan κρατάει πολύ
-
Έχετε δοκιμάσει μέσα σε ένα τασάκι να βάλετε νες καφέ και να το κάψετε? όσες φορές το δοκίμασα πέτυχε, είχε αποτέλεσμα ακόμα και στην θητεία μου στον Εβρο.
-
Με ελληνικό το ήξερα και μέτρια αποτελέσματα. Θα δοκιμάσω και νες. Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα κερνάμε εσπρέσο τα κουνούπια
-
-
Καλημέρα παιδιά
-
Καλημέρες . Πάει τελείωσε και αυτή η εβδομάδα,γιουπι. Άλλες 4 μείνανε για για διακοπές.
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Το κορυφαίο υπερόπλο για εξολόθρευση και των πιο ..σκληρών κουνουπιών είναι οι λάμπες με ενσωματωμένο ανεμιστήρα που τα τραβάει μέσα και τα καίει.
Το υπερόπλο στα κουνούπια είναι να τρώς τρεις σκελίδες σκόρδο ωμό , φεύγουν κουνούπια, μύγες, γυναίκα, πεθερά, παιδιά και ρίχνει και την πίεση, καλημέρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0