Αρχισκούληκα βρήκες ίντερνετ ή είχαμε επιστροφή στην βάση? Ωραίες φωτογραφίες ξεχώρισα τις αγιογραφίες.
Magic WormHole
-
-
Στον ΟΤΕ πλέον έχουν την φωτογραφία του Μήτσου και αναγράφουν "ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ"
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@takisfrag
Για λέγε λεπτομέρειες κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες?
Φωτογραφίες καμουφλαρισμένες ακατάλληλες κάτω των 15 ετών.
-
Γυρισα για λιγότερο απο 24 ώρες στην βάση..σε λίγο ξανα-αναχωρώ για απέναντι πάλι..
Εμένα μ εντυπωσίασε κ η κάμερα του κινητού μΠάΟκ, χαζεύοντας τις φωτογραφίες του λιμανιού...
Που να βλέπες κ την κουμπάρα πως την εβγαζε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@spideman3 Έχω εσωτερική πληροφόρηση από την σκουληκότρυπα του δημοκρατικά εκλεγμένου σουλτάνου !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
προς αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν εννοώ τη δικιά μου την κουμπάρα, δεν έχω κουμπάρα...
την κουμπάρα του μυστηρίου εις το οποίο παραβρεθήκαμε εννοώ...αμέσως, κάποια διεστραμμένα κουραμπιεδόμυαλα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μάρκο, είχα τύψεις...ελπίζω με αυτό να επανορθώσω, σπαρταράνε και μου....φωνάζουν:
D6OacVrXML8EEwOq1
και για τους γατζετάκηδες έχουμε λέμε, το ένα με περίμενε ήδη, το άλλο το παρέλαβα σήμερα:
L9acebdEotC3JUk72
(Σωκράτη, βλέπω εντρύφησες για τα καλά στην τέχνη του google photos, μπραβο "πιντί" μ'!!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τώρα κάτι πας να κάνεις Αρχισουλτάνε
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0