- καλημερα στον λαό του φόρουμ καλή Κυριακή να εχουμε.επιτελους και εγώ μια μέρα δεν δουλεύω θα αραξω λίγο γιατί δεν παλεύετε άλλο.
περαστικά στους πονεμένους και προσοχή γιατί εγώ έπαθα ρήξη έσω μηνίσκου από την δουλειά και τρέχω και δεν φτάνω.
πριν
Magic WormHole
-
-
-
Ποια φόρμουλα, πήρε φόρα ο ελεεινός πάλι κ η Μερσέντες κ αρχίζουμε να ξενερώνουμε τρελά.
Γι αυτό λοιπόν, μέρα για μπάνιο η σημερινή κ δεν.....ξενερώνουμε ποτε, δεν ξενερώνουμε ποτεεεεεεεε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Άσε σήμερα θα χαρεί ο @takisfrag , εκτός και εάν του στήσουν καμία παγίδα ο raikkonen p2 με τον Vettel p3 μέσω undercut και overcut αντίστοιχα μια που ο Bottas ξεκινάει ένατος.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Άσε σήμερα θα χαρεί ο @takisfrag , εκτός και εάν του στήσουν καμία παγίδα ο raikkonen p2 με τον Vettel p3 μέσω undercut και overcut αντίστοιχα μια που ο Bottas ξεκινάει ένατος.
Ε ρε φίλε να γελάσει λίγο και εμάς το χειλάκι μας !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα στα εναπομείναντα όντα του τσίρκου. Καλή Κυριακή να έχετε όλοι, καλές βουτιές σε παραλίες και άλλοι σε πιάτα........
-
Τελικά έχουν δίκιο που λένε ''ο καθένας με τον πόνο του''
-
Γιάννη άδικο δεν έχεις ότι σε είπαν τα παιδιά πάγο στο πόδι. Γέμισε μια σακούλα μικρή στο πόδι πετσέτα λεπτή και από πάνω ο πάγος. Έτσι κάνω εγώ όταν πονάει το γόνατο.
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0